İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri E5 yolu üzerinde giden bisikletli genç, canını hiçe sayarak tek teker üzerinde ilerledi

E5 yolu üzerinde giden bisikletli genç, canını hiçe sayarak tek teker üzerinde ilerledi

Beylikdüzü E5 üzerinde ilerleyen bir bisiklet sürücüsü, trafiğe aldırış etmeden tek teker üzerinde akrobatik hareketler sergiledi. O gence sürücüler korna çalarak tepki gösterdi.

MUHABİR: Güray Varol

Beylikdüzü E5 Otoyolu'nda trafiğin en işlek olduğu saatlerde bir bisikletli genç, trafiği birbirine katarak akrobatik hareketler sergilemesi sürücülere zor anlar yaşattı.

Olay dün saat 19:00 civarında Haramidere Sanayi Sitesi yakınlarında gerçekleşti. Bisiklet sürücüsü yasak olmasına rağmen E5 Otoyolu üzerinde seyir halinde ilerlediği sırada birde üstüne tek teker ile yola devam etti.

Canını hiçe sayarak trafiğin akışına engel oldu

Bisikletli gencin akrobatik manevralar yapması diğer araç sürücülerinin trafikte ilerleyememesine neden oldu.

Bisikletli gencin canını hiçe saydığı anlarda yoldaki diğer sürücüler dikkatli ilerlemeye çalışsa da korna çalarak bisikletliye tepki gösterdi.

Yaşanan o anlar başka bir vatandaşın cep telefonu kamerasına an bean yansıdı. Şans eseri o anlarda olası bir kaza meydana gelmedi.

ic-001.webp