İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Esenyurt Belediye Başkan adayı Muharrem Yıldız esnafları ziyaret etti

Esenyurt Belediye Başkan adayı Muharrem Yıldız esnafları ziyaret etti

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız seçim çalışmalarına devam ederken ilçedeki esnaflara ziyarette bulundu.

KAYNAK: DHA

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinleyip kazanması durumunda yapacağı projelerini anlatan Yıldız, "Esenyurt'ta yabancı madde satanları, yabancıları ve ne kadar kontrolsüz denetimsiz göçmen varsa yüzde 75'ini göndereceğim. Esenyurt'a 5 yıl yazık olmasın diye aday olduk, Esenyurtlular da inandı. Sessiz bir çığlıkla geliyoruz" dedi.

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında Halil Fahri Orman Caddesi, Evren Mahallesi ve Osmangazi Mahallesi'nde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Yıldız daha sonra İnebolular Derneğini ziyaret etti.

"EN ÖNEMSEDİĞİMİZ ŞEY GENÇLER VE ONLARIN PROBLEMLERİ"

Ziyaretleri sırasında konuşan Muharrem Yıldız, "Artık son günlerdeyiz. Herkesin elini sıkmak istiyorum, bu çok önemli. Çünkü o sıcaklığı hissedeceksiniz ve gözlerine bakacaksınız. Esenyurt'ta artık herkes bizi tanımış, Esenyurt'ta olmamızdan dolayı tanımayanlar da birbirine "bu bizim çocuğumuz" diye anlatmış. Az önce de çocuklarla sohbet ettik. Esenyurt'ta en önemsediğimiz şey gençler ve onların problemleriydi. Çocuklara sordum, en düşük sınıf sayısı 45 en fazla ise 60. Acilen her mahalleye okul yapmak zorundayız. Bunu mutlaka yapacağız, Esenyurt'ta eğitimi rahatlatmamız gerekiyor. Esenyurt'ta nüfusumuz çok fazla. Burada hastane problemimiz var, ilk önce çözmemiz gerekenler arasında da bu var. Diğer taraftan Esenyurt'ta insanlar sokakta güvende değil. Aile diyor ki "ben işimi gücümü bırakmışım, çocuğumun peşinde dedektif gibi dolaşıyorum." Yabancı maddelerle tanışan bir sürü akraba ve komşuları var. Tanıştıktan sonra tedavi ettirecek kimseleri de bulamamışlar. Nereye gitmişlerse çare bulamamışlar. Esenyurt'taki bu gençleri tedavi etmek için rehabilitasyon merkezi kurmak istiyoruz. Sadece bu değil Esenyurt'un iki merkezine spor kompleksi ve gençlik merkezi kuracağız. Gençlerimiz için sporun, sanatın, sinema salonlarının, kütüphanelerin ve tiyatroların olduğu alanlar oluşturmak istiyoruz ki burada sosyalleşsinler ve hiç olmazsa sokakta bu yabancı maddelerden uzak dursunlar" dedi.

"ESENYURTLULAR BİZE İNANIYOR VE GÜVENİYOR"

Projeleri hakkında da bilgi veren Yıldız, "Her mahalleye kapalı semt pazarları, yaşlılarla alakalı merkez yapacağız diyoruz mutlu oluyorlar. Esenyurt'ta yabancı madde satanları, yabancıları ve ne kadar kontrolsüz denetimsiz göçmen varsa yüzde 75'ini göndereceğim diye şerefim üzerine söz veriyorum. Esenyurtlular bize inanıyor ve güveniyor. Bir de en genç adayız, Esenyurt'un içinden yetişmiş orijinal adayız. Evimiz olan Esenyurt'u size teslim etmek istemiyoruz çünkü niyetiniz kötü. Kendilerine üs yapmak isteyen ve beceriksizce hizmet etmek için aday olanlar var. Esenyurt'a 5 yıl yazık olmasın diye aday olduk, Esenyurtlular da inandı. Sessiz bir çığlıkla geliyoruz" diye konuştu.

Esenyurt Belediye Başkan adayı Muharrem Yıldız esnafları ziyaret etti

Esenyurt Belediye Başkan adayı Muharrem Yıldız esnafları ziyaret etti

Esenyurt Belediye Başkan adayı Muharrem Yıldız esnafları ziyaret etti