İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Eyüpsultan'da 1 ay içinde 7 bin ton asfalt serimi yapıldı

Eyüpsultan'da 1 ay içinde 7 bin ton asfalt serimi yapıldı

Eyüpsultan'da başlatılan asfalt yenileme çalışmalarında 1 ay içinde toplamda 7 bin ton asfalt döküldü.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından başlatılan asfaltlama çalışmalarında cadde ve sokakların yenilenmeye sürüyor. Ekipler Haziran ayında 3 farklı mahallede 13 bin 700 metrekarelik alanda 7 bin 172 ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Belediyesi ekipleri her gün farklı bir mahallede ve farklı bir noktada asfaltlama çalışması yapıyor. Eyüpsultan’ın cadde ve sokakları belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği özverili çalışmalarla asfaltlanarak yenileniyor.

ÇALIŞMALAR İBB İLE KOORDİNELİ İLERLİYOR

Ekipler ilçedeki bazı cadde ve sokaklarda İBB ekipleriyle koordineli olarak bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Ekipler son olarak Topçular Mahallesi Muhtar Celil Kulaksız Sokağı’nda asfaltlama çalışması yaptı.

asos1208.webp

13 BİN 700 METREKARELİK ALANDA 7 BİN 172 TON ASFALT

Bu kapsamda haziran ayı içerisinde 3 farklı mahallede 13 bin 700 metrekarelik alanda 7 bin 172 ton asfalt serimi gerçekleştirildi. 29 mahallede toplam 800 noktada asfalt yama tamiratı, 300 noktada 2 bin metrekare kilit taşı tamiratı yapıldı.