İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Gani Rüzgar Şavata'dan Ahmet Özer'e destek

Gani Rüzgar Şavata'dan Ahmet Özer'e destek

Ünlü yönetmen ve oyuncu Gani Rüzgar Şavata, Esenyurt'ta CHP'nin adayı Ahmet Özer'in yanında olduğunu söyledi.

MUHABİR: Elif Erbay

31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler için çalışmalar sürüyor. Son olarak CHP'nin kazandığı Esenyurt'ta da tüm hızıyla devam ederken ünlü oyuncu ve yönetmen Gani Rüzgar Şavata, DEM Parti'yi desteklediğini ve CHP'nin yanında yer aldığını vurguladı. Özellikle ilçenin uyuşturucudan temizlenmesi gerektiğini ve İBB Başkanlığı için dahi Esenyurt'un çok önemli olduğunu söyledi.

Esenyurt'u almak, İstanbul'u almaktır

Ünlü yönetmen Gani Rüzgar Şavata'dan CHP Esenyurt Belediye Başkanı Adayı Ahmet Özer'e destek geldi. Şavata; "Şu anda Sayın Ahmet Özer ile birlikte yol yürüyorum. Esenyurt çok büyük bir ilçe. 57 ilden daha fazla nüfusa sahip. Esenyurt'u almak İstanbul'u almak, İstanbul'u almak da Türkiye'yi almaktır. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da kaderini Esenyurt belirleyecektir. Her renkten, her kesimden, her mezhepten, her inanıştan, her memleketten insan vardır. İlçe acılarla dolu. Göçün yoğun olduğu, uyuşturucu kullanımının ve fuhuşun en çok zarar verdiği, çocukların ve kadınların yalnız kaldığı, boşanma mahkemelerinin sıklıkça görüldüğü ve bahis ve kumarın türediği, mafyaların sayısının arttığı bir yer haline geldi. Bir sanatçı olarak bunu gördüm. Drone kamerası ile gördüm. Daha önce yaşadığım yerde gördüm ki ilçe Türkiye için bir kapıdır. Kazanmak adına iyi bir isimle yola çıktık. Ahmet Özer bir değerdir. Halkın değeridir. Okumuş ve kültürlüdür. Alimdir. İnanandır. Onun yanındayız. Birlikte yürüyoruz. Çalışıyoruz. İnşallah muvaffak olacağız." dedi.

Dün mazbata alanlar bugün aday

Hayatını kaybeden binlerce insan olmasına halen oy istendiğini dile getiren Şavata; "Daha dün 9 vatandaşımızı toprağın altında bırakan zehir tüccarı, diğer yanda depremde ölen 50 bin değil 130 bin diyen insan celladı halen oy istiyor. Daha dün Esenyurt'ta Ferhat Tunç'un mazbatasını alanlar bugün adayım diyor" ifadelerini kullandı.