Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Kapalı
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANKARA
00:00:00
Sahur vaktine kalan
İSTANBUL
00:00:00
Sahur vaktine kalan
Ara
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Gaziosmanpaşa'da 600 bin lira değerinde altın gasbeden kadın yakalandı

Gaziosmanpaşa'da 600 bin lira değerinde altın gasbeden kadın yakalandı

GAZİOSMANPAŞA'da Aynur Özbaş, müşteri gibi girdiği kuyumcuda altınları denemek için boynuna ve koluna taktıktan sonra çantasından tabancasını çıkararak kuyumcu Ömürcan Özata'ya doğrulttu. 600 bin lira değerindeki altınları alarak kaçan Özbaş polis ekiplerince yakalanırken, o anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
İstanbul Haberleri

GAZİOSMANPAŞA'da Aynur Özbaş, müşteri gibi girdiği kuyumcuda altınları denemek için boynuna ve koluna taktıktan sonra çantasından tabancasını çıkararak kuyumcu Ömürcan Özata'ya doğrulttu. 600 bin lira değerindeki altınları alarak kaçan Özbaş polis ekiplerince yakalanırken, o anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Perşembe günü saat 13.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde meydana geldi. Aynur Özbaş(26), Ömürcan Özata'nın işlettiği kuyumcuya girerek altın kolye ve bileklik baktı. Beğendiği modelleri denemek isteyen Özbaş, yaklaşık 600 bin lira değerindeki kolye ve bilekliği taktı. Özbaş, daha sonra çantasındaki tabancayı çıkardı ve Özata'ya doğrulttu. Altınları alacağını ancak para ödemeyeceğini söyleyen Özbaş, Özataya kendisini takip etmemesi için kapıdan çıkana kadar silah doğrulttu.
Olayın ardından Özata polisi arayarak şikayetçi oldu. Özata'nın ihbarı üzerine polis ekiplerince olayla ilgili inceleme başlatıldı. Olayı gerçekleştiren kişinin Özbaş olduğunu belirleyen polis, şüpheli kadını kısa sürede olayda kullandığı silah ve gasp ettiği altınlarla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan gasp anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Özbaş'ın altın seçtiği, seçtiği parçaları taktığı ve çıkmak üzereyken çantasından silah çıkardığı görülüyor. (DHA)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *