İstanbul
Parçalı az bulutlu
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Genç Eyüpsultan yayına başladı!

Genç Eyüpsultan yayına başladı!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan’da yaşayan gençlerin projelerden, faaliyetlerden, etkinliklerden haberdar olması ve fırsatlardan yararlanabilmeleri için “Genç Eyüpsultan” uygulamasının yayına alındığını duyurdu

Mobil uygulama sayesinde kendilerini ilgilendiren her türlü etkinlik ve faaliyetlerden haberdar olan gençler, aynı zamanda aktif kullanım durumlarına göre biriktirdikleri elmaslarla çeşitli hediyeler de kazanabiliyor. Apple Store ve Google Play'de bulunan ve sadece Eyüpsultan’da ikamet eden 16 - 30 yaş aralığındaki gençlerin üyelik kaydı oluşturabilecekleri platformda haber okuyarak, video izleyerek, etkinliklere katılarak ve günlük çarkı döndürerek elmas kazanılabiliyor.


Sürpriz hediyeler var


Her ayın birincisine bilgisayar ve her ayın ilk 150’sine sırasıyla tablet, bisiklet, akıllı saat, kablosuz kulaklık, eşofman takımı, Vialand Tema Park bileti, spor ayakkabı, Powerbank, Ensari Konağı Sosyal Tesislerinde 3 kişilik yemek, ücretsiz yüzme havuzu üyeliği, USB Flash Bellek ve toplu ulaşımda 10 biniş hakkı gibi hediyeler verilecek. Uygulamaya kayıt olan tüm kullanıcılar, Eyüpsultan'ın çeşitli bölgelerinde bulunan esnafla yapılan anlaşmalar doğrultusunda yüzde 20'ye varan indirimlerden yararlanabiliyor. Fırsatlara dahil olan esnafların arasında kafeler, lokantalar, giyim ve kozmetik mağazaları, kuaförler yer alıyor.


2 GB internet verilecek


Ayrıca uygulamaya kayıt olup 200 elmasa ulaşan her gence 2GB internet hediye ediliyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Deniz Köken, "Bu uygulamayı gençler için hazırladık, zamanla daha da geliştireceğiz. Tüm gençlerimizi davet ediyorum, eğlenirken öğrenecek ve aynı zamanda kazanacaksınız" dedi.

HABER MERKEZİ