İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

Gençleri düşündük

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Pansiyonu’nda kalan gençlerle birlikte iftar yaptı. Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olacağımızı söyledik. Yaptığımız birçok hizmette de gençleri düşündük, önemli projeler gerçekleştirdik ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Pansiyonu’nda kalan gençlerle iftar sofrasında bir araya geldi. Düzenlenen iftar programına belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile katılan Başkan Çalık, Beylikdüzü’nde gençlerle ilgili projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti. Gençlerin fikirlerine son derece önem verdiğini ve onlarla bir arada olmayı her zaman tercih ettiğini dile getiren Çalık, “Sizlere sunulan fırsatları en iyi şekilde değerlendirin. Çok güzel bir okulda okuyorsunuz ve iyi bir eğitim alıyorsunuz. Eğitim hayatınız boyunca emek veriyorsunuz ve çaba gösteriyorsunuz. Dolayısıyla hayata en iyi şekilde başlamanızı arzu ediyorum.” şeklinde konuştu. Öte yandan öğrencilerin tasarladıkları birbirinden değerli projeleri de inceleyen Çalık, geleceğin teminatı bir gençliğe baktığını belirterek gençlerle olmaktan gurur duyduğunu söyledi.


Sizlerin eseri olacak

Konuşmasının devamında gençlerle birlikte olmaktan son derece mutluluk ve huzur duyduğunu ifade eden Başkan Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olacağımızı söyledik. Yaptığımız birçok hizmette de gençleri düşündük ve önemli projeler gerçekleştirdik. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Sizlerde mutlaka aydınlıktan yana fikirlerinizi ve düşüncelerinizi kullananın. Gelecek sizlerin eseri olacak. Her birinizin bir meslek hayali vardır, mutlaka sevdiğiniz işi yapın. Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Gençlerin yurtdışında yaşama, oralarda okuma ve yaşama hayalleri olduğunu duyuyorum. Ben memleketin geleceğinin çok aydınlık olduğunu düşünüyorum. Burada var olun kendi ülkenizde yaşayın. Buranın kaynakları hepimize yeter. Her birinizi çok sevdiğimi belirtmek istiyorum. Sizin için çalışan bir belediye başkanınız olduğunu unutmayın” ifadelerini kullandı. Program sonunda Çalık, okul kütüphanesine ve tüm gençlere ‘Nutuk’ kitabı hediye etti.