İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Hasan Akgün Hüseyin Gökbulak’a ateş püskürdü: 'Onun yanına bırakmayacağım, bu ne dengesizliktir'

Hasan Akgün Hüseyin Gökbulak’a ateş püskürdü: 'Onun yanına bırakmayacağım, bu ne dengesizliktir'

Yerel seçimlere sayılı günler kalırken buna oranla siyaset arenasında gerilimde yükseliyor. Yaşanan bir diğer olay ise Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün Hüseyin Gökbulak’a sert çıkışı oldu.

MEHMET MERT- Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, CHP Büyükçekmece Aday Adayı ve önceki CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak’a ateş püskürdü.

‘Ben de Hasan Akgün isem onun yanına bunu bırakmayacağım’ diyen Akgün bugün öğlen saatlerinde geldiği Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı ziyaretinde açtı ağzını yumdu gözünü.

‘Büyükçekmece Belediyesine algı operasyonu yapıldığı sırada Hüseyin Gökbulak’a ait seçim aracı sürekli belediye etrafında turluyordu. Elimizde kaset var. Bu ne dengesizliktir’ diyen Akgün, ilçe başkanı Halis Çiçekçi, belediye meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette CHP Büyükçekmece Belediye başkan aday adayı Hüseyin Gökbulak’a ateş püskürerek, ‘Gökbulak bundan böyle ayağını denk alsın’ diye haykırdı.