İstanbul
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri İş yerinde korkutan yangın!

İş yerinde korkutan yangın!

İstanbul Ataşehir'de bir iş yerinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

KAYNAK: DHA

Havalandırma imalatı yapılan işyerinde çıkan yangın, önce bitişiğindeki sunta deposuna ardından da başka bir işyerine sıçradı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardından söndürüldü.

Yangın, saat 14.00 sıralarında Ferhatpaşa Mahallesi, 11. Sokak üzerinde bulunan havalandırma imalathanesinde çıktı. İddiaya göre kaynak yapıldığı sırada çıkan yangın bitişikteki sunta deposuna ardından da başka bir işyerine sıçradı. Yangında zaman zaman patlamalar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevler yerleşim yerlerine ulaşmadan ekipler tarafından söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken işyerlerinde hasar meydana geldi. Yangın söndürülürken işyeri sahipleri ve mahalle sakinleri arasında kavga çıktı. Taraflar polis ekipleri tarafından ayrıldı.

Yangının sıçradığı sunta deposunun sahibi Yavuz Bekçioğlu, "Yan tarafta havalandırma borusu imalatı yapan arkadaşlar, kaynak yaparken zannedersem önlem alınmamış herhalde orada çıkan yangın bizim MDF deposuna sıçramış. İtfaiye de müdahale etti. Oradan da yan taraftaki oto dizayn yapan firmaya sıçradı. Zararımızı hesaplayamadık daha çok zarar da" dedi.