İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri İstanbul Büyükçekmece ve Gaziosmanpaşa'da sular ne zaman gelecek? 4 Aralık su kesintisi

İstanbul Büyükçekmece ve Gaziosmanpaşa'da sular ne zaman gelecek? 4 Aralık su kesintisi

İSKİ'nin İstanbul ili içerisinde gerçekleşen kesintilerle ilgili verdiği bilgilerde iki ilçede suların akmadığı mahalleler bulunuyor. Buna göre Gaziosmanpaşa ve Büyükçekmece'de kesinti mevcut. Peki, İstanbul Büyükçekmece ve Gaziosmanpaşa'da sular ne zaman gelecek? 4 Aralık su kesintisi hakkında her şey haberimizde.

İstanbul'da ikamet eden milyonlarca vatandaş evlerinde ve iş yerlerinde suların kesilmesiyle büyük bir mağduriyet yaşıyor. Birçok iş yapılamıyor. Bu sebeple de suların gitmesini istemiyorlar. Ancak İSKİ'ye bağlı ekipler planlı ya da plansız şekilde gerçekleşecek su kesintileri için arıza kesinti duyurularıyla vatandaşları bilgilendirerek zararı en minimum seviyeye çekmeye çalışıyor. Bugün su kesintisi yaşanan yerlerler arasında Büyükçekmece ve Gaziosmanpaşa var. Peki 4 Aralık Cuma Büyükçekmece ve Gaziosmanpaşa'da sular ne zaman gelecek? Detaylar haberimizde.


 

Arıza Kesinti
İlçe : B.Çekmece
Etkilenen Mahalleler : Hürriyet Mah
Arıza Sebebi : 100 Mm Çaplı Şebeke Hattı Arızası
Başlama Tarihi : 04.12.2020 07:30
Bitiş Tarihi : Çalışmanın tahmini olarak 4.12.2020 tarihinde saat 10:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.
Arıza Kesinti
İlçe : G.O.Paşa
Etkilenen Mahalleler : Bağlarbaşı Mah
Arıza Sebebi : 100 Mm Çaplı Şebeke Hattı Arızası
Başlama Tarihi : 04.12.2020 08:48
Bitiş Tarihi : Çalışmanın tahmini olarak 4.12.2020 tarihinde saat 12:00 civarı bitirilmesi öngörülmektedir.