Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Parçalı az bulutlu
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri İstanbul Çağlayan'da zincir markette küflü ürün skandalı: 'Ürünlerin içerisinde biz yokuz'

İstanbul Çağlayan'da zincir markette küflü ürün skandalı: 'Ürünlerin içerisinde biz yokuz'

Çağlayan’da bulunan zincir marketten alışveriş yapan bir kadın, eve geldiğinde ürünün küflü olduğunu gördü. Bunun üzerine durumu çalışanlara bildiren kadın aldığı cevap karşısında şaşkınlığını koruyamadı.

İstanbul Haberleri
MUHABİR: Güray Varol

İddiaya göre İstanbul Çağlayan'da bulunan bir zincir markete alışveriş yapmak için giden bir kadın, şinitzel satın aldıktan sonra eve geri döndü.

Ancak eve geri dönen ve aldığı ürünleri yerleştirmeye başlayan kadın, marketten aldığı şinitzelde bir gariplik olduğunu fark etti.

Bunun üzerine paketi açan kadın, karşılaştığı durumla şoke oldu. Şinitzelin küflü olduğunu gören kadın, ertesi gün fişini alarak marketin yolunu tuttu.

"Ürünlerin içerisinde biz yokuz"

Market çalışanlarına konuyla ilgili şikayetini dile getiren kadın, sonrası aldığı cevapla ikinci şokunu yaşadı.

İddiaya göre kadını şaşırtan görevlinin ürünün tarihi geçmediğini ve "Ürünlerin içerisinde biz yokuz" ifadelerini kullanması oldu.

Duyduklarıyla şaşkınlığını koruyamayan kadın, sonrasında yaşadıklarını sosyal medyadan paylaştı. "Sağlığımızı kimlere emanet ediyoruz, ne yapıyoruz hiç bilmiyorum. Gerekli şeylerin yapılmasını rica ediyorum." diyerek tepkisini gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *