İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri İstanbul'da babadan acımasız dayak: Oğlunu ders çalışmadığı gerekçesiyle dövdü, serbest bırakıldı

İstanbul'da babadan acımasız dayak: Oğlunu ders çalışmadığı gerekçesiyle dövdü, serbest bırakıldı

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir baba, oğlunu ders çalışmadığı iddiasıyla dövdü. Yaşanan şiddetin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan baba serbest bırakıldı.

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir baba oğlunu ders çalışmadığı gerekçesiyle şiddet uyguladı. O anlar ise çevrede bulunan bir komşunun cep telefonu kamerasına kayıt almasıyla ortaya çıktı.

Olay İstanbul'un Başakşehir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre çocuğunun odasına giren baba, oğlunun ders çalışmadığını fark etti. Oğlunun ders çalışmadığını görmesiyle sinirlenen baba bunun üzerine şiddete başvurmayı tercih etti.

KOMŞUNUN GÖRÜNTÜLEMESİYLE ORTAYA ÇIKTI

Oğlunu tokat atarak darp eden baba ise komşunun olayı fark etmesiyle ortaya çıktı. Bir babanın oğluna şiddet uyguladığını gören şahıs duruma kayıtsız kalmak istemedi.

BABA SERBEST BIRAKILDI, OĞLU YETİŞTİRME YURDUNDA

Sonrasında o anları cep telefon kamerasıyla kaydeden şahıs ve çevredekiler polis ekiplerine durumu bildirdi. Baba hakkında adli süreç başlatılırken, çocuk ise güvenlik amacıyla yetiştirme yurduna alındı.

Gözaltına alınan babanın ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.