İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Kartal, 19 Mayıs’ın 104. Yılını Göksel konseriyle kutlayacak

Kartal, 19 Mayıs’ın 104. Yılını Göksel konseriyle kutlayacak

Kartal Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yılı kutlamalarına ev sahipliği yapıyor.

19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basarak Kurtuluş Savaşı destanının ilk adımını atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bayramın 104. yıl dönümü, ilçe genelinde büyük bir şölen ile kutlanacak.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda verdiği mücadelenin başlangıcını oluşturan 19 Mayıs, Kartal’da renkli ve eğlenceli etkinliklere sahne olacak.

Fener alayı ile başlayan kutlamalar Kartal Meydanı’nda yapılacak Göksel konseriyle devam edecek.

Kartallılar 19 Mayıs akşamı Fener Alayı’nda buluşacak

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. yılı kutlamaları Cuma akşamı saat 18.00’de DJ Kadir Çetin ile başlayacak. Kutlamalar saat 19:30’da Kartallı Kazım Meydanı’ndan başlayacak fener alayı yürüyüşü ile devam edecek.

Kartal’da geleneksel hale gelen fener alayında; bu yıl da gencinden yaşlısına binlerce kişi ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle Kartal Meydanı’na doğru yürüyerek 19 Mayıs coşkusuna hep birlikte ortak olacak.

19 Mayıs coşkusu Göksel konseriyle devam edecek

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs kutlamaları fener alayının ardından Kartal Meydanı’nda düzenlenecek olan Göksel konseri ile devam edecek. Ünlü şarkıcı Göksel, birbirinden güzel şarkıları ile sahne alacak.

Başkan Yüksel, Kartallıları 19 Mayıs kutlamalarına davet etti

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartallı komşularını yapılacak olan fener alayı yürüyüşüne ve konsere davet ederek, “Bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yılını kutluyoruz.

Atatürk’ün ‘Ey Türk Gençliği!’ diyerek ülkemizi gençlere emanet ettiği gerçeğini bir kez daha hatırlarken, tüm Kartallı komşularımı ve gençlerimizi bu coşkuyu birlikte yaşamak için fener alayımıza ve konserimize davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.