İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Kartal Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda mezuniyet heyecanı

Kartal Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda mezuniyet heyecanı

Kartal Belediyesi Yaz Spor Okulu 2. dönem mezunlarını verdi.

MUHABİR: Hüsamettin Ozan Aslan

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çocukların sporla tanıştırılması için hayata geçirilen Yaz Spor Okulu’nun 2. dönemini başarı ile tamamlayan 150 öğrenci, katılım belgelerini aldı.

Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tesislerinde düzenlenen törene; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyespor Başkanı ve Kartal Belediyesi Meclisi üyesi Umut Daştan, Kartallı muhtarlar, öğrencilerin aileleri ve 150 minik yaz okulu öğrencisi katıldı.

31 Temmuz – 25 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Yaz Spor Okulu’nun 2. dönemi kapsamında eğitimlere katılan 7-12 yaş grubundaki öğrenciler; basketbol, voleybol, hentbol, futbol, jimnastik, tenis, masa tenisi, dans, satranç, akıl oyunları, savunma sporları ve sinema olmak üzere 12 spor branşında eğitim gördü. Sabah saat 09.00’dan akşam 17.00’a kadar süren Yaz Spor Okulu’nun faaliyetlerinde, profesyonel sporculardan aldıkları eğitimi başarı ile tamamlayan 150 öğrenci, düzenlenen tören ile katılım belgelerini aldı.

Törene katılan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, çocukların büyük ilgisiyle karşılandı. Başkan Gökhan Yüksel, çocukların eğlenceli ve kaliteli bir yaz tatili geçirmelerinin yanı sıra spor yaparak sağlıklı kalmanın önemine değindi. Başkan Yüksel, spora yönelik yatırımların devam edeceğini söyleyerek yaz okulunda emek veren eğitmenler ve katılımcı çocukların ailelerine de teşekkür etti. Yaz Spor Okulu öğrencileri katılım belgelerini Başkan Gökhan Yüksel’in elinden aldı.

Yaz Spor Okulu’nun 3. Dönemi, 28 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve Yaz Spor Okulu’ndan toplamda 450 çocuk mezun olarak tatil dönemini sporla geçirmiş olacak.