İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Kartal’ın yolları yenileniyor

Kartal’ın yolları yenileniyor

Kartal Belediyesi, son olarak kentin 6 noktasında yürütülen asfalt serim çalışması büyük oranda tamamlandı.

Kartal Belediyesi, ilçenin en yoğun olarak kullanılan cadde ve sokaklarında asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.

Kartal’ın Tüm Mahallelerinde Asfalt Seferberliği

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in göreve geldiği 2019 yılından bugüne kadar, ilçede son 30 yılın en geniş kapsamlı asfalt serim çalışmalarını gerçekleştiren Kartal Belediyesi, Kartal’ın tüm mahallelerinde asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Kartallıların; hızlı, rahat ve konforlu bir ulaşıma kavuşabilmesi için gerçekleşen çalışmalarda, son olarak kentin 6 noktasında yürütülen asfalt serim çalışması büyük oranda tamamlandı.

kartalin-yollari-yenileniyor-asfalt-calismalari-tum-hiziyla-devam-ediyor-1.jpg

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, adliye ve hastane gibi kamu alanlarına yakın olan ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı; Onat, İzmir, Bayburt, Karacabey, Kemaliye ve Samsun Sokaklarında ekipler çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Ayrıca, 6 farklı noktadaki çalışmalarda; 1300 metre uzunluğunda 2 bin ton asfalt serimi gerçekleştirildi. 14 mahallede çalışma yapılırken, 2022-2023 yıllarındaki çalışmalarda ise yaklaşık 47 bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

kartalin-yollari-yenileniyor-asfalt-calismalari-tum-hiziyla-devam-ediyor-3.jpg

Kartal Belediyesi yetkilileri, havaların ısınmasını fırsat bilerek önümüzdeki aylarda da Komşu İletişim Merkezi ve ilçe muhtarlıklarına gelen talepler doğrultusunda Kartal’ın 20 mahallesinde çalışmaların ara vermeden devam edeceğini ifade etti.

kartalin-yollari-yenileniyor-asfalt-calismalari-tum-hiziyla-devam-ediyor-5.jpg

“Kartallılar İçin Gece-Gündüz Çalışıyoruz”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, göreve gelmeden önce Kartal’da asfalt seferberliği başlatacaklarının sözünü verdiklerini hatırlatarak, çalışmalara ara vermeden devam edileceğini belirtti. Başkan Gökhan Yüksel, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, havaların ısınmasıyla beraber asfalt serimine hız verdi. Ekiplerimiz komşularımızın araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için gece-gündüz çalışıyor. 6 farklı noktada 1300 metre uzunluğunda 2 bin ton asfalt serimi büyük oranda tamamlandı. Tüm mahallelerimizde asfalt çalışmalarımız yaz boyunca devam edecek.” dedi.

kartalin-yollari-yenileniyor-asfalt-calismalari-tum-hiziyla-devam-ediyor-6.jpg