İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Mehmet Murat Çalık: Bölünürsek yok oluruz

Mehmet Murat Çalık: Bölünürsek yok oluruz

Beylikdüzü Offroad Kamp ve Doğa Sporları Kulübü Derneği (BEYLİKOFF), topladığı 350 koli ramazan paketini, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere Beylikdüzü Belediyesi'ne teslim etti. Dernek üyelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık "Diyoruz ki, veren el, alan el birbirini görmesin istiyoruz. Yunus Emre’nin dediği gibi ‘Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz” bu prensiple hareket ediyoruz" dedi

Huzur ve bereketin ayı Ramazan, Beylikdüzü’nde tüm maneviyatıyla yaşanırken, Beylikdüzü Offroad Kamp ve Doğa Sporları Kulübü Derneği (BEYLİKOFF), dernek üyeleri ve hayranları arasında yaptığı kampanyayla topladığı 350 koli ramazan paketini, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırması için Beylikdüzü Belediyesi'ne teslim etti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, dernek üyelerine duyarlılıkları için teşekkür ederek, Ramazan ayının dayanışmayı ve yardımlaşmayı büyüttüğünü ifade etti.

Bizim için kıymetli

Başkan Çalık konuşmasının devamında pandemi döneminin vatandaşlar için zor geçtiğini vurgulayarak "İhtiyaç sahibi ailelerimiz bu süreçte desteğe daha fazla ihtiyaç duyuyor. Beylikdüzü Belediyesi olarak sıcak yemek desteği ve gıda paketleriyle komşularımıza ulaşmaya, onlara dokunmaya gayret ediyoruz. Sizin gibi insanların varlığı bizi bu konuda daha fazla teşvik ediyor, yaptığınız iş çok önemli. Dayanışma duygusunu en içten şekilde hissettiğinizi düşünüyorum. Çok güzel bir ekip olmuşsunuz. BEYLİKOFF’un bu katkısı gerçekten bizim için çok kıymetli" ifadelerinde bulundu.

Kaynaklar herkese yeter

BEYLİKOFF Derneği'ne yaptıkları bağış için teşekkür eden Başkan Çalık, "Gıda kolilerini belediyemiz vasıtasıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracağız. Beylikdüzü’nde dayanışma ve yardımlaşma duygusunun en üst seviyede olması için gayret ediyoruz. Bizde bunu yaparken aynı prensip ile hareket ediyoruz. Diyoruz ki, veren el, alan el birbirini görmesin istiyoruz. Yunus Emre’nin dediği gibi ‘Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz” bu prensiple hareket ediyoruz. Duyarlı davranmaya duyarlı olmaya ihtiyacı var bu toplumun. Toplum olarak her şeyi paylaşabiliriz bu memleketin kaynakları herkese yeter. Yeter ki adil olalım bizim de amacımız bu şekilde aynı duygu ile hareket ediyoruz" şeklinde konuştu.