İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Motosikletli saldırganlar iş yerine kurşun yağdırdı: 2 yaralı

Motosikletli saldırganlar iş yerine kurşun yağdırdı: 2 yaralı

Motosikletle gelen kimlikleri belirlenemeyen kasklı iki kişi yanlarındaki tabanca ile iş yerine peş peşe ateş açtı. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA

Ataşehir'de motosikletli 2 şüpheli bir iş yerine kurşun yağdırdı. Saldırıda iş yeri sahibi ve içeride bulunan bir kişi yaralanırken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başaltı.

Olay, 11 Mart Pazartesi günü saat 16.00 sıralarında Barbaros Mahallesi'nde bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletle gelen kimlikleri belirlenemeyen kasklı iki kişi yanlarındaki tabanca ile iş yerine peş peşe ateş açtı. Açılan ateş sonucu iş yeri sahibi Cem Ali T. (42) ve içeride bulunan Hayrettin P. (56) yaralandı. Saldırganlar olaydan sonra geldikleri motosiklet ile kaçarken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kolundan ve bacağından yaralanan iş yeri sahibi Cem Ali T. ambulansla Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'ne, bacağından yaralanan Hayrettin P. özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili görgü tanığı ve güvenlik kamera çalışması yaptı. Olay yerindeki ilk belirlemelerde 5 boş kovan bulunurken, kurşunlardan bazılarının iş yerine isabet ettiği görüldü.

Saldırının gerçekleştiği caddede iş yeri bulunan Veysel Gençel, "Motor üzerindeki iki kişi buradan geçerken 5 el ateş ediyor. Alacak verecek davası mı bilmiyoruz şu an kesin bir şey yok. 2 kişi yaralandı. Yaralıların bacaklarından ve kolundan yaralandığını biliyorum. Motor plakasızdı kaçtılar sonra" dedi.

Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Motosikletli saldırganlar iş yerine kurşun yağdırdı: 2 yaralı

Motosikletli saldırganlar iş yerine kurşun yağdırdı: 2 yaralı

Motosikletli saldırganlar iş yerine kurşun yağdırdı: 2 yaralı

Motosikletli saldırganlar iş yerine kurşun yağdırdı: 2 yaralı

Motosikletli saldırganlar iş yerine kurşun yağdırdı: 2 yaralı