İstanbul
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

Oldu da bitti maşallah!

DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, Büyükçekmece Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi’nde bir sünnet şöleni düzenledi

DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı, Tepecik'te renkli bir sünnet şöleni gerçekleştirdi. Tepecik Afyonkarahisar Derneği, Samsun-Lâdik Budakdere Köy Derneği, Samsun-Çarşamba Avutlular Derneği, Büyükçekmece Alevi Bektaşi Derneği gibi derneklerce tespit edilip önerilen ailelerden 150 kadar çocuğun geçtiğimiz günlerde Özel Medicell Tıp Merkezi’nde gerçekleştirilen sünnetleri için düzenlenen şölene yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Çocukların kirveleri de olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da telefonla şölene bağlanarak, çocukları ve ailelerini bizzat tebrik etti.

Sünnetleri başkan yaptı

Sünnetleri yapan, şölenin ev sahipliğini de üstlenen DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Dr. Ekrem Yılmaz, şölende yaptığı konuşmada “Sünnet, dinimizde, kültürümüzde çok önemli bir hadisedir. Mürüvvettir. Yani aileler için doğum ya da evlilik gibi bir sevinç ve mutluluk vesilesidir. Yavrularımız için delikanlılığa ilk adımdır. Sağlıktır, rahatlıktır. Özetle pek çok açıdan çok hayırlı bir iştir. Niyet hayır olunca akıbet de hayır oluyor. Bu güzel organizasyon, bunun çok güzel bir örneği oldu. Pek çok güzel insan, çok güzel bir amaç için, yavrularımızın mürüvveti adına bir araya geldi, işbirliği yaptı. Güzel ülkemizin Afyon’dan Samsun’a, Amasya’dan Erzurum’a pek çok farklı yerinden pek çok insan birlikte çalıştı. Herkes, her kurum ve dernek, kendi gücü nispetinde, elinden geldiğince, karınca kararınca yavrularımızın, komşularımızın sevincini, mutluluğunu paylaşıp çoğaltmak adına çaba sarf etti. Kimi oyuncak temin etti, kimi kıyafet. Kimi yemeğe yardımcı oldu, kimi tanıtıma. Neticede de ortaya bu güzel iş çıktı. Çorbada tuzu bulunan, payı katkısı, desteği olan herkese teşekkür ederim” dedi.
 

Çok sayıda isim katıldı

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar, Büyükçekmece Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ersin Çetinkaya, Büyükçekmece Genç Girişimci ve İş Adamları Derneği Başkanı Mustafa Karayün gibi protokol temsilcilerinin da katıldığı şölen, yemek ikramı, oyuncak dağıtımı ve sihirbaz gösterisinin ardından tamamlandı.

deva partisi büyükçekmece

deva partisi büyükçekmece

deva partisi büyükçekmece