İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Osman Nuri Kabaktepe: Belediyecilikte bir markayız

Osman Nuri Kabaktepe: Belediyecilikte bir markayız

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kağıthane'de 22 branşta düzenlenecek olan yaz spor okullarının açılışında yaptığı konuşmada, “AK Parti belediyecilikte bir markadır. Kağıthane de bu markanın en güzel incilerinden bir tanesi” dedi

Kağıthane Belediyesi tarafından 2022 Yaz Spor Okullarının açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Hasbahçe Mesire Alanı'nda gerçekleştirilen açılış törenine AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin katıldı. Çocuklar, gençler ve yetişkinler olmak üzere 10 binin üzerinde vatandaşın yaz tatilinde sağlıklı ve güçlü kalmaları, spor ahlakıyla yetişmeleri, yeni arkadaşlar edinmeleri için Yahya Kemal ve Hamidiye Mahallelerinde bulunan spor tesislerinde 22 farklı branşta sportif eğitimler hazırlanıldı. Yüzme, tenis, badminton, modern ve geleneksel okçuluk, satranç, voleybol, buz pateni, basketbol, futbol, hentbol, taekwondo, karate, güreş, masa tenisi, jimnastik, futsal, atletizm, boks, dart, engelli basketbol ve engelli yüzme gibi alanlarda eğitimler verilerek bireylerin ulusal ve uluslararası alanda başarılar elde etmesi amaçlanıyor.


On binlerce çocuk faydalanacak
AK Parti belediyelerinin yaz spor okullarında önemli rol aldıklarını söyleyen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “AK Parti belediyecilikte bir markadır. Kağıthane de bu markanın en güzel incilerinden bir tanesi. Okullar tatile girdi. Yazın çocukların hem sporla olan ilgilerini güçlendirmek hem yaz tatillerini en verimli şekilde geliştirmek hem bedensel hem ruhsal hem fiziksel hem de zihnen gelişimlerine katkıda bulunmak için yaz spor okullarında belediyeler öncülük ediyorlar. Bunun en güzel örneklerinden birini de Kağıthane Belediyesi'nin öncülüğünde açılışını yaparak görüyoruz. 10 binlerce çocuk bu yaz, spor okullarında hizmet alacaklar” açıklamasında bulundu.


2 ay çocuklarla olacağız
Yaz okullarına kayıt yapanların fazla olduğunu belirten Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Okullar kapanır kapanmaz çocukların kayıtlarını aldık ve Kağıthaneli hemşehrilerimiz yoğun bir şekilde teveccüh gösterdiler. 6 yaşından başlayarak 18 yaşına kadar olan çocuklarımız 22 ayrı branşta eğitim alacaklar. Buz pateninden yüzmeye, masa tenisinden futbola, basketbola, hentbola, voleybola kadar olan branşlarda eğitim alacaklar. Yazı da güzel bir şekilde geçirecekler. Hem çocuklarımızın salgın döneminden sonraki yaz spor okullarına olan sevgisini görmüş olduk hem ailelerimizle beraberiz. 2 ay boyunca çocuklarımızla beraber olacağız” şeklinde konuştu.