İstanbul
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Recep Erol: Korkunun ecele faydası yok!

Recep Erol: Korkunun ecele faydası yok!

Gazetecilerle bir araya gelen AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Recep Erol, partisi tarafından son yapılan ankette rakibi Hasan Akgün'e hatırı sayılır bir fark attıklarını söyledi. Erol "İyi bir farkla öndeyiz. Korkunun ecele faydası yok” dedi.

EKREM HACIHASANOĞLU- AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Recep Erol, gazetecilerle iftarda buluştu. AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik ve MHP İlçe Başkanı Nesri Hacı'nın da katıldığı programda konuşan Erol, projelerini tanıttı. Tanıtımın ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Erol, rakibi Hasan Akgün'e sert sözlerle yüklendi. Akgün'ün 5 yıl önce açtığı muhtarlık binasını yeniden açtığını dile getiren Erol, “Çünkü açılışını yapacakları hiçbir şey yok” dedi.

Hayal kuruyor!

Gelen bir soru üzerine, “Biz kendi işimizle ilgileniyoruz. Başkasının ne dediğine bakmıyoruz” diyen Erol, “Mevcut başkan, hayal görüyor. Yapılan sözde bir anketten bahsediyor. Arada uçuk farklar olduğunu iddia ediyor. Bizim elimizde de anket var. Sadece şu kadarını söyleyeyim. İyi bir farkla öndeyiz. Onlar kendilerini avutuyorlar. Korkunun ecele faydası yok. Büyükçekmece'nin makus talihini değiştireceğiz” dedi. 31 Mart'tan sonra gazetecileri belediyede ağırlayacağını ifade eden Erol, “Büyükçekmece'de seçim bitti. Bundan emin olabilirsiniz” diye konuştu.

O binaları kim yaptırdı?

CHP adayı Hasan Akgün'ün, sürekli Esenyurt üzerinden örnek vererek, kendisini eleştirmesinin sorulması üzerine Recep Erol, “Evet mevcut başkan sürekli bizim kazanmamız durumunda Büyükçekmece'nin betona teslim olacağını söylüyor. 30 yıldan beri Büyükçekmece'yi kendisi yönetiyor. Biz bugüne kadar bu ilçeyi hiç yönetmedik. Peki o zaman soralım; Hadımköy gişelerden çıktıktan sonra Büyükçekmece sınırlarına girdiğinizde başınızı sağa çevirin. Bakalım kaç katlı binalar göreceksiniz. Bu binaları kim yaptırdı? Mevcut yönetim yaptırdı. Hem yüksek katlı binalara izin ver hem de beton üzerinden siyaset yap. Bence bu bir sıkışmışlığın ifadesi” açıklamasını yaptı.

Heyecanları yok!

Projelerinden de söz eden Recep Erol, Büyükçekmece'ye büyük bir millet bahçesi kazandıracaklarını, her mahalleye bir kreş yapacaklarını söyledi. Büyükçekmece gölünün kıyı çizgisi için yeni bir proje geliştirdiklerini ifade eden Erol, “Uzun bir yürüyüş bandı yapılacak. İnsanlarımız burada spor yapabilecek” dedi. Rakibi Hasan Akgün'ün her yıl aynı projeleri açıkladığını dile getiren Erol, “250 sayfalık bir proje kitabı var. Proje numaralarının yerini değiştirerek her yıl aynı kitabı basıp paylaşıyorlar. Çünkü heyecanları kalmamış” eleştirisinde bulundu.