İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Saadet Partisi İBB adayı Aydın'dan esnaf ziyareti: 'Tarihi bir seçimin arifesindeyiz'

Saadet Partisi İBB adayı Aydın'dan esnaf ziyareti: 'Tarihi bir seçimin arifesindeyiz'

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın "Tarihi bir seçimin arifesindeyiz ne ilk seçim ne de son seçim olacaktır." dedi.

KAYNAK: DHA

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Birol Aydın, Şile Belediyesi Yer Yüzü Pazarında pazar esnafını ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle pazar esnafı olan tescilli doğal sirke imalatçısı Fatma Çetiner'e günün anısına çiçek verdi.

Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın "Tarihi bir seçimin arifesindeyiz ne ilk seçim ne de son seçim olacaktır. Sorunlarımız İstanbul'da, Şile'de her daim artıyor. Örnek vermek gerekirse; bu pazar yerinde köylümüzün, esnafımızın ne kadar çok elinden tutmamız gerektiğini görüyoruz. Üretime ne kadar çok ehemmiyet, teşvik ve destek vermemiz gerektiğini yaşayarak görüyoruz. Şile'nin turizmden, tarımdan ve balıkçılıktan başka çıkışı yok. Bir de ek olarak Şile doğru dürüst bir mimari yapılaşmayla imar planlarıyla nüfus planlamamız olmuş olsa İstanbul'un ve Marmara'nın en müstesna yeri haline gelir. Yaz aylarında İstanbullunun Şile'de olan evleriyle dolup taşıyor. Şile'de ve İstanbul'da çarpık yapılaşmaya dur demek gerekiyor" dedi.

"SİYASİ PARTİLER VE ADAYLARIN ARALARINDAKİ POLEMİKLER BİZİ İLGİLENDİRMİYOR"

Aydın, "Siyasi partilerin arasında hangi düelloların, hangi polemiklerin geçtiğiyle ilgilenmiyoruz. Şile'de köylümüz ne yaşıyor, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde kadınlara ne kadar değer verdiğimizi anlatmamız gerekiyor. Ağır ekonomik şartların en ağır ceremesini kadınlarımız çekiyor. İstanbul'da en önemli sorunların başında hayat pahalılığı, geçim sorunu geliyor. Bu yanlış ekonominin tutum sahipleri, insanları böyle bir duruma maruz bıraktılar. Bu nedenle seçimlerde verilecek oylar, iktidarın doğru adımlar atmasına yön verecektir, rotayı düzeltmesine vesile olacaktır" ifadelerini kullandı.