İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Seçil Erzan Silivri’de kimlerle aynı koğuşta kalıyor?

Seçil Erzan Silivri’de kimlerle aynı koğuşta kalıyor?

Bankacı Seçil Erzan’ın İstanbul’un Silivri ilçesinde bulunan Marmara Cezaevi’ndeki koğuş arkadaşları ortaya çıktı.

MUHABİR: Berrin Ozan Yeşiltepe

Futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla cezaevinde yatan bankacı Seçil Erzan, sosyal medya fenomenleri ile aynı koğuşta!

Halk tv’nin haberine göre, 11 Nisan 2023 tarihinden beri tutuklu olan Seçil Erzan dün Silivri Marmara Cezaevi’ne nakledildi. Erzan bu tarihe kadar Bakırköy’de bulunan Kadın Kapalı Cezaevi’nde kalıyordu.

Silivri’ye sevk edilen Seçil Erzan’ın burada ünlü isimlerle aynı koğuşta kalmaya başladığı öğrenildi. Erzan’ın geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine gönderilen Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin olduğu koğuşa nakledildiği ortaya çıktı.

Aralarında Fatin Terim, Arda Turan, Semih Kaya, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera gibi isimlerin olduğu 30’a yakın kişiden 44 milyon dolar topladığı iddia edilen Seçil Erzan, dolandırıcılık’ ve resmi evrakta sahtecilikle suçlanıyor.