İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Seçime 7 gün kaldı, Ovayenice sokakları doldu taştı

Seçime 7 gün kaldı, Ovayenice sokakları doldu taştı

CHP Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel "Çatalcamızın çok güzel olmasına sadece bir hafta kaldı." dedi

MUHABİR: Berrin Ozan Yeşiltepe

Ovayenice Mahallesi'nde kahve toplantısı vatandaşların yoğun ilgisiyle açık hava mitingine döndü. Ovayenice halk buluşmasına CHP'nin eski genel sekreteri Bihlun Tamaylıgil'de katıldı. Tamaylıgil, yaptığı konuşmada da Başkan adayı Güzel'e destek isteyerek " Hemşehriniz olarak bir Erhan Başkan bir Ekrem İmamoğlu'na diyorum" şeklinde konuştu. CHP'li Başkan adayı Erhan Güzel, İBB Başkanı İmamoğlu'nun çok popüler olan Kent Lokantası'nı Çatalca'da açacağı müjdesini de verdi.

Başkan Adayı Erhan Güzel konuşmasında "Ovayeniceli hemşehrilerimizin gösterdiği teveccüh, bizi kapalı mekanlarda konuşmak yerine açık alanda mitinge zorladı. Hemşehrilerimizin bize karşı ilgisi, geleceğe yönelik taşıdığımız en büyük umut" dedi.

a7860508-1083-4260-9600-0279d3f4d8a3.jpeg


Kent lokantalarına kavuşturduk

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel konuşmasında şunları söyledi:
"Tüm hemşehrilerimize İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve ekip arkadaşlarının selamlarını iletmek isterim. Gittiğimiz hemen hemen her yerde bizden en çok istenen hizmet kent lokantalarıydı. Değerli başkanım, hemşehrilerimizin talebini dikkate alarak Çatalcamıza İBB Kent Lokantasını kazandırdı. İnanıyorum ki, 1 Nisan’dan sonra da yapacağımız iş birliği ile Çatalcamız için çok daha büyük işler yapacağız. Göreve geldiğimizde; Çatalca Senin diyerek Çatalcamıza tüm seferlerinin tek bir yerden başladığı ve içinde dinlenme ve sosyal alanların da bulunduğu minibüs terminalini kuracağız. Çatalca'ya Hizmette Tam Yol İleri diyerek ilçemizi kurbanlık satış ve kesim merkezi haline getireceğiz."

b3cb4814-e141-48a4-a4a4-553377cf2935.jpeg

bd75ccd6-7d33-4895-9196-1dfd0b5c87c9.jpeg