İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Şimdi halka hizmet zamanı

Şimdi halka hizmet zamanı

Kartal’da, Muhtarlar Toplantısı’nın 157’ncisi Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde gerçekleştirildi.

HABER MERKEZİ - Sandığa katılımın ilçede yüksek olduğuna dikkat çeken Yüksel, “Bu komşularımızın demokrasiyi içselleştirdiğini gösteriyor. Seçim süreci artık geride kalmıştır. 28 Mayıs’tan sonra, şimdi halkımıza hep beraber hizmet zamanıdır ”dedi

Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantıya, Başkan Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Başkan Yardımcıları ve Kartal’ın mahalle muhtarları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Gökhan Yüksel, bir seçim döneminin daha geride kaldığını, kartallıların demokratik olgunlukla sandıklara sahip çıktığına dikkat çekerek Kartal’da muhtarlar önceliğinde, seçimlerin olabildiğince sakin ve tarafların birbirine saygı çevresinde gerçekleştiğini ifade ederek tüm kartallılara ve mahalle muhtarlarına teşekkür etti ve sözlerine şöyle devam etti; “Tüm Kartal halkına ve sizlere sağduyusu için teşekkürlerimi sunuyorum. Sandığa katılım, ilçemizde gayet yüksekti. Yüzde 90’a yakın bir katılım sağlandı. Bu komşularımızın demokrasiyi içselleştirdiğini gösteriyor. Seçim süreci artık geride kalmıştır. 28 Mayıs’tan sonra, şimdi halkımıza hep beraber hizmet zamanıdır.”

Büyük projede sona geldik

Konuşmasının devamında, Kartal’daki projelerde artık sona yaklaşıldığına dikkat çeken Başkan Gökhan Yüksel, “Projelerimizde sona yaklaştık. Yalı-Yunus-Topselvi Kültür Merkezi bu projelerden biri. Açılışından sonra, Kartal’ın kültür-sanat hayatında yeni bir cazibe merkezi olacak. Aynı zamanda, Komşuluk ve Dayanışma Meydanı’ndaki Cevizli Yaşam Merkezi. Burası da bizler için çok önemli. Komşularımızın ihtiyaçlarını hep beraber karşılamaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Toplantının devamında, muhtarlar mahallelerindeki sorunları ve talepleri Başkan Gökhan Yüksel’e ve belediye yönetimine aktardı. Muhtarların, sorun ve taleplerini not alan Başkan Gökhan Yüksel, çözümler için en kısa sürede harekete geçeceklerini ifade etti.