İstanbul
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Trafikte maganda dehşeti: Otomobilin önünü kesip kaputun üstüne yattı

Trafikte maganda dehşeti: Otomobilin önünü kesip kaputun üstüne yattı

Otomobil sürücüsü ile çakarlı olan minibüs şoförü arasında tartışma çıktı. Minibüsten inen şoför tartıştığı kişinin üzerine giderek otomobilin önünü kesti ve dehşet dolu anlar yaşattı.

MUHABİR: Emre Kulcanay

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde magandalık örneği yaşandı.

İddiaya göre çakarlı olan minibüs şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışma üzerine trafiği tehlikeye atarak minibüsten inen şoför, otomobilin önünü keserek sürücü ve yanında bulunan kadına korku dolu anlar yaşattı.

Minibüs şoförü tartıştığı sürücünün aşağı inmesini istedi ancak dışarıya çıkmayınca şahıs, kaçmaması için otomobilin önüne geçti.

Ardından minibüs şoföründen uzaklaşmaya çalışan sürücü geri geri giderek kaçmaya çalıştı ancak bu kez de şoför ön kaputun üzerine yatarak gitmesini engellemeye çalıştı.

O anlarda sürücünün yanında bulunan kadın aşağıya inmemesi için uyarılarda bulunurken bir yandan da sürücü yaşanan olayı polise ihbar etti.

Minibüs şoförünün otomobilin önünü kestiği zaman boyunca telefonu kulağından düşürmemesi dikkat çekerken o anlar sürücünün yanında bulunan kadın tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde, otoyolda akan trafikte minibüs şoförü otomobilin önünü kesiyor. Daha sonra otomobile yaklaşıp ön kaputun üzerine uzanarak gitmesini engelliyor. Saldırgan tehditlerine devam ederken sürücü hızla uzaklaşıyor.