İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri TÜMKİAD'dan muhteşem iftar

TÜMKİAD'dan muhteşem iftar

TÜMKİAD 4. Geleneksel iftarı Cumartesi günü muhteşem bir katılımla Cemile Sultan Korusunda gerçekleşti. İftarda sanat, siyaset, medya camiası ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katılırken bir çok önemli isimde Genel Başkan Sn. Nihat Tanrıkulu’nun davetlisi olarak yerini aldı. 

Muhteşem boğaz manzarası altında semazen gösterisi ile başlayan program, okunan aşrı Şerif ile devam etti. Ezan ile birlikte büyük bir huzur ikliminde iftarlar açıldı, dualar edildi. 

Genel Başkan Sn. Nihat Tanrıkulu açılış konuşmasında çok önemli bir millet ve devlet tanımı yaparak “Tümkiad olarak biz devletçi duruşumuzdan hiç bir zaman ödün vermedik. Kimsenin arka bahçesi olmadık. Kimseye gebe kalmadık. Doğru bildiğimiz yolda doğru bildiğimiz hedeflere yürüdük. Bugün geldiğimiz noktada 36 İl Başkanlığı ve Genel Başkanın etrafına kenetlenmiş yönetimi ve yürekten inanmış üyeleri ile Tümkiad Türkiye’nin yükselen değeridir. Yeni gücüdür. Yeni isimlerin ve yeni yüzlerin buluşacağız çatıdır.” diyerek aynı duyguları paylaşan herkesi Tümkiad çatısı altında var olmaya davet etti.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden sohbet ve neşe dolu muhteşem gece Tümkiad ailesinin birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafları ile sona erdi.


TÜMKİAD

TÜMKİAD

TÜMKİAD