İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Utku Caner Çaykara: Avcılar'da her şey kıymetli!

Utku Caner Çaykara: Avcılar'da her şey kıymetli!

CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara, “Avcılar'da insanımız kadar hayvanlarımız, bitkilerimiz, tabiatımız da çok değerli. Avcılar'daki her canlı, her şey çok kıymetli. Bunun farkındayız ve bunu bilerek hareket edeceğiz” dedi.

ANIL BODUÇ- CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara, Avcılar Zübeyde Hanım Nikah Salonu'nu Kafeteryası'nda İstanbul Hayvan Hakları Platformu ve Avcılarlı hayvanseverlerle bir araya geldi. Avcılar'da yaşayan insanlar kadar hayvanların da çok kıymetli olduğunu anlatan Çaykara, “Avcılar'da insanımız kadar hayvanlarımız, bitkilerimiz, tabiatımız da çok değerli. Avcılar'daki her canlı, her şey çok kıymetli. Bunun farkındayız ve bunu bilerek hareket edeceğiz” diye konuştu.

Sağlıklı yaşam alanları kuracağız

Avcılar'daki sokak hayvanları için projeleri olduklarını kaydeden Çaykara, sağlıklı yaşam alanları kuracaklarını söyledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çaykara, “Sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını konuştuk, onlar için yapacağımız projelerden bahsettik. Avcılar’da doğal hayatı koruyacak, sağlıklı ve güvenli ortak yaşam alanları oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Taksicilerle sahur yaptı

Ramazan ayı dolayısıyla taksici esnafı ile sahur, Yeşilkent Mahallesi'nde yaşayan Çorumlularla da iftar yapan Çaykara, Ramazan'ın insanlığa huzur getirmesi dileklerinde bulundu. Çaykara, “Ramazan ayı, birlik ve dayanışma duygularımızın pekiştiği, kalplerimizin sevgiyle dolduğu bir aydır. Evlerimizin huzur dolu, sofralarımızın bereketli, şehirlerimizin barış içinde olmasını diliyor, dualarımızın kabul olmasını temenni ediyorum. Ramazan ayımız mübarek olsun” dedi.

a2.jpg

Atatürk'ün izindeyiz

Avcılar Atatürkçü Düşünc Derneği'ni de ziyaret eden Çaykara, bu ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı; “Cumhuriyet değerlerinin yılmaz savunucusu, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasını gelecek nesillere taşıyan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Avcılar Şubesi’ni ziyaret ettik. Dernek üyelerinin sorularını yanıtladık, ilçemiz için yapacağımız çalışmalardan bahsettik. Atatürk’ün izinde Cumhuriyet değerlerini her zaman savunacak ve devrimlerinin ışığında bir gelecek inşa etmek için durmadan çalışacağız.”