İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Üvey annesi tarafından yakıldığı öne sürülen kız 4. kez ameliyat oldu!

Üvey annesi tarafından yakıldığı öne sürülen kız 4. kez ameliyat oldu!

Ümraniye'de üvey annesi tarafından yakıldığı iddia edilen 14 yaşındaki I.T., dördüncü kez ameliyat oldu. I.T.'nin annesi, üvey annenin ceza almasını istedi.

Elmalıkent Mahallesi'nde geçtiğimiz ay meydana gelen olayda, 14 yaşındaki I.T., babası Mehmet Salih T. (41) ile hamile ve bir çocuk sahibi üvey annesi Y.T. (29)'nin yaşadığı eve misafirliğe gitti. Y.T.,  bulaşıkları makineye yerleştirdiği sırada tezgahın üzerinde bulunan demlik içindeki kaynar su, 14 yaşındaki I.T.'nin başından aşağı döküldü. Anne Kesra Yılmaz'ın şikayeti üzerine gözaltına alınan Y.T., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık tedavi ünitesinde tedavi altına alınan küçük kız, dün dördüncü ameliyatını geçirdi. Işıl T.'nin ayağından alınan parçalar boynuna nakledildi. Işıl T.'nin annesi Kesra Yılmaz ise üvey annenin cezalandırılmasını istedi. 

'Çok acı çekiyor'
Kesra Yılmaz, "Kızımın durum çok kötü. Yavrum dün dördüncü ameliyatını geçirdi. Ayağından parça aldılar. Omuz üzerine yerleştirdiler. Çok acı çekiyor yavrum. İnanılmaz bir acı çekiyor. Kızın psikolojisi bozuldu. Bizim psikolojimiz bozuldu, abisinin psikolojisi bozuldu. Şu an o kızın nasıl acı çektiğini bir ben bir Allah biliyor." dedi. 

Üvey annenin Adana'ya kaçtığını öne süren Yılmaz, "Adana'da elini kolunu sallaya sallaya geziyor, keyfine bakıyor. Kızım burada acı çekiyor. Bu nasıl bir şey, bu nasıl adalet. Ben adalet istiyorum. Yavruma bir çare bulun. Kızımın saçı yok, saçı kesildi. Şu anda psikolojik olarak iyi değil. Diyor ki, 'Anne ölmem mi lazımdı kadının ceza evine girmesi için.' 'Nasıl adalet var, illa öleceğim ki sonra bu kadını yakalasınlar.' diyor. Ben devletten yardım istiyorum. Lütfen, bu kadını yakalayın lütfen. 1 aydır ben hastanedeyim. Hiç birimiz iyi değiliz, çok kötüyüz. Kadın bunu üçüncü kişiye yapıyor. Benim kızım üçüncü. İlk eşini yaktı, teyzesinin kızını yakmış ve üçüncü olarak benim kızıma yaptı. Bu kadını tutuklayın." diye konuştu.