İstanbul Valisi Davut Gül bayramda Darülaceze sakinlerini unutmadı.
Darülaceze’yi ziyaret ederek orada yaşayanlarla tek tek sohbet eden Vali Gül, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ile de bayramlaştı. Gül’ü ziyaretinde Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten de yalnız bırakmadı.
İstanbul Valiliği ziyareti şu sözlerle duyurdu:
“Valimiz @gul_davut Ramazan Bayramı'nın 1. gününde Darülaceze'yi ziyaret etti. #Darülaceze sakinleriyle tek tek ilgilenerek bayramlarını kutlayan Vali Gül’e, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ile #Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten eşlik etti.”
Valimiz @gul_davut, Ramazan Bayramı'nın 1. gününde Darülaceze'yi ziyaret etti.#Darülaceze sakinleriyle tek tek ilgilenerek bayramlarını kutlayan Vali Gül’e, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ile #Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten eşlik etti.@darulaceze #RamazanBayramı pic.twitter.com/sXZnnLLdyF
— TC İstanbul Valiliği (@TC_istanbul) April 10, 2024