İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Yıldızlar karması sahaya çıkıyor

Yıldızlar karması sahaya çıkıyor

Eyüpsultan Belediyesi, Parseller Spor Sahası’nı futbolseverlerle buluşturuyor. Ünlü isimler açılışta sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ilçedeki amatör ve profesyonel kulüpleri desteklemeye devam ediyor.

Gerek spor malzeme desteği, gerekse saha ve tesisleşme konusunda her zaman kulüplerin yanında olmaya devam eden Eyüpsultan Belediyesi, bu kez Parseller Spor Sahası’nı futbolseverlerle buluşturuyor.

Türk futboluna yıllarca hizmet etmiş, Tanju Çolak, Pascal Nouma, Yattara, Ahmet Dursun, Necati Ateş, Hasan Kabze ve Evren Turan gibi duayen isimler açılışa özel düzenlenecek gösteri maçında bir araya gelecek.

Hafızlardan silinmeyen golleri ve asistleriyle bir döneme damgasını vurmuş yıldız futbolcuların bu dev mücadelesini ise yine Türk futbolunun efsane hakemi Erman Toroğlu yönetecek.

Spor dünyasının deneyimli ismi Melih Şendil’in de maç anlatımıyla renk katacağı Parseller Spor Sahası’nın açılışı 16 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’te yapılacak.

TARİH: 16 Eylül Cumartesi
SAAT: 15:00
YER: Parseller Spor Sahası (Akşemsettin Mahallesi Cengiz Topel Caddesi)