İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

GECEM GÜNDÜZÜM

YAYINLAMA:

Düşünüyorum da ne kadar uzun zaman oldu müzik konuşmayalı, müzik yazmayalı, güzel müzikler dinlemeyeli... Özlemedik mi konsere gitmeyi, haykıra haykıra şarkılara eşlik etmeyi, en sevdiğimiz şarkıyı sosyal medya hesaplarımızda gönderme yaparak paylaşmayı... Ben gerçekten çok özledim.

Pandemi sürecinde yeni şarkı ya da albüm yapmak büyük cesaret işi diye konuştuk hep, bence sıfırdan çıkış yapmak ise tam bir deli cesareti gerektiriyor. Yani çok daha büyük bir cesaret ve öz güven işi. Ve bu cesaretinden dolayı Ahmet’i ayrıca tebrik etmek istiyorum. Ahmet Yılmaz; söz yazarı, besteleri var ve çok başarılı genç bir müzisyen. Giresun’da Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musukisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi bölümünü kazanıyor ve şu anda da son sınıfta. Benim de mezunu olduğum okulumun her bölümü başka bir başarılı olsa da, ben Ses Eğitimi bölümü mezunlarının bizi hiç şaşırttığını görmedim. Yıllardır verdiği mezunların hepsi başarılı birer ses sanatçısı ya da performans sanatçısı olarak isimlerinden bahsettiriyor. Ve Ahmet Yılmaz da çok genç yaşta müzik piyasasına adım atmış olmasına rağmen önümüzdeki zaman içerisinde gerek kendinden gerek müziklerinden bolca söz ettirecek.

Yaşar Kekeva Plakçılık aracılığı ile ilk şarkısı Gecem Gündüzüm dijital müzik platformlarında yerini aldı bile. Birçok başarılı şarkıda olduğu gibi parçanın düzenlemesi ve gitarları Metehan Köseoğlu’na ait. Stüdyo kayıtlarından birinde ben de misafir olarak yanlarında bulundum ve Ahmet’in ne kadar heyecanlı, enerjik ve yetenekli olduğuna bizzat şahit oldum. Çok genç, çok yakışıklı ve çok yetenekli... Gereken özelliklerin hepsi mevcut ve çok şanslı ki ona inanan, destek olan doğru insanlarla karşılaşmış. Evlerimize kapandığımız günler biter bitmez Ahmet’in ilk canlı performans sahnesine mutlaka gitmenizi tavsiye ediyorum çünkü bu genç sanatçımız gerçekten canlı dinlenmeyi fazlasıyla hak ediyor, asla pişman olmayacağınıza eminim. O zaman müzik uygulama programlarınıza yeni favori şarkı olarak Gecem Gündüzüm’ü de eklemeyi de unutmayın lütfen. Ben sana fazlasıyla inanıyorum ama yine de şans ve başarı seninle olsun sevgili Ahmet.

Sevgi ve müzikle kalın...

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...