İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

EMİN OL

YAYINLAMA:

Geçtiğimiz perşembe günü RadyoBir’deki ASLI’nda Müzik programımda; “Emin Ol” isimli şarkısıyla müzik dünyasında adını duyuran genç şarkıcı Aydan Kahraman müzik serüveninin nasıl başladığını anlattı. Yeni şarkısıyla müzik listelerine hızlı bir giriş yapan ve üst sıraları zorlayan başarılı şarkıcı Aydan Kahraman, müzik hayatının İzmir’de başladığını ve ailesi tedirgin olduğu için önceleri sadece orduevlerinde sahne alabildiğini anlattı.

9 seneden bu yana özellikle İzmir ve çevresinde sahnedeki başarısıyla tanınan Aydan Kahraman, orduevlerinde sahne aldıktan bir süre sonra hayatına dokunan ilk çıktığı mekandaki patronunun, ailesi ve kendisini ikna etmesiyle gerçekten sahne tozunu yutmaya başladığını söyledi. Her zaman azimle, çok çalışarak bugünlere geldiğinin altını çizen Aydan, yeni şarkısının başarısını da bıkmadan ve durmadan çalışmasının engellenemez bir sonucu olduğunu düşünüyor.

Yeteneğine ve azmine hayran kaldığım yeni ses, yeni soluk Aydan Kahraman önümüzdeki günlerde yaza damga vuracak bir çalışmaya imza atacağını da sevenlerine duyurdu. Sanırım bunca yıllık müzik ve sanat hayatımda karşılaştığım en yetenekli, en başarılı isimler arasında olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Keşke o harika yeteneğini çok daha önceleri keşfetmiş olsaydık ama inanın Aydan gümbür gümbür bütün dengeleri değiştirmeye geliyor. İzmir ve çevresindeyseniz mutlaka bir hafta sonu Aydan’ı dinlemeye gitmenizi tavsiye ederim, gidemiyorsanız da benim gibi çalma listenizin ilk sırasına ekleyebilirsiniz.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...