İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

​BEŞİKTAŞ'TA SEÇİME DOĞRU

YAYINLAMA:

Bugün Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul düzenleniyor. Taraftarın baskısı sonucunda hepimiz yönetim tarafından istifa beklerken, en azından ‘acilen, ama kime göre acil olduğu da tartışılır’ seçime gidiliyor olması da kötü gidişata dur demek için bir işaret. Hasan Arat ve Serdal Adalı, ikisini de defalarca bizzat canlı dinledim. Tabi ki Hasan Arat biraz daha hazırlıklı başladı bu yarışa, adaylığını açıklamasının ardından bütün projeleri hazırdı, hemen İstanbul’da görkemli bir lansman ile projelerini tanıttı. Ve daha sonrasında birçok şehir ve ülkeyi seçim için gezmeye başladı.

Serdal Adalı ilk başta adaylığını açıkladığında çok fazla istekli ve hazırlıklı gibi görmedim. Ama her geçen gün yeni projeler ile ne kadar istekli olduğunu hepimize bizzat göstermiş oldu.

Katıldığım basın toplantısında, Hasan Arat’a başkan seçilmesi durumunda küskün taraftarı nasıl barıştıracağını, başkan olması durumunda yine bilet ve kombine satışları Ahmet Nur Çebi yönetiminin yaptığı gibi sadece dernekler üzerinden mi yapılacak ve kadın taraftarlar çocukları ile tribünlerde güvenle karşılaşma seyredebilecek mi diye sordum? Hasan bey bütün taraftarı kucaklayacağını kimseyi ayrıştırmayacağını ve bütün küskünleri kucaklayarak küskünlükleri bitireceğini dile getirdi. Sevgimiz ile herkesle ortak noktada buluşacağız diyerek, dernekler tarafından satılan ya da hediye edilen biletler için hayretler içinde olduğunu Beşiktaş için yapılan uygulama ile biletlerin tarafsız satışa sunulacağını söyledi. Ve aslında benim en büyük ilgi alanıma giren çocuklu kadın taraftarlar için ise çocuklar Beşiktaşımızın geleceği onlar için her türlü ayrıcalığı sağlayıp güvenli tribünler oluşturacağız cevabını verdi. Gazeteci kimliğimi kenara bıraktığımda taraftar olarak benim için tatmin edici cevaplardı.

Aynı soruları tabi ki Serdal Adalı’ya da sormak için basın toplantısına katılım gösterdim. Fakat Serdal bey projelerini anlatıp basın mensuplarından soru almadan sonlandırdı toplantıyı.

İki aday da Beşiktaş için çok kıymetli ve bugün bir oy bile gerçekten çok değerli. Kıran kırana geçen bir mücadele olacağı çok net. Dilerim ki kazanan Beşiktaş olur. Kongre üyesi bir taraftar ve gazeteci olarak, lütfen bugün oy kullanmaya gittiğinizde Beşiktaş’ın kaderini belirleyeceğinizi unutmadan, vicdanınızla oy kullanmanızı rica ediyorum. Hasan Arat ve Serdal Adalı’ya bu zorlu mücadelede başarılar diler, bu akşam sadece kazananın Beşiktaş olmasını istediğimi özellikle belirmek isterim.


Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...