Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Kültür Sanat Başkan Uysal, sünnet şöleni öncesi çocukları ziyaret etti

Başkan Uysal, sünnet şöleni öncesi çocukları ziyaret etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sünnet olan çocukları ziyaret ederek ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve etkinliği duyurdu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu yıl 12’ncisi düzenlenecek Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında, sünnet olan çocukları ziyaret ederek onların ve ailelerinin mutluluğunu paylaştı.

Muratpaşa Belediyesi’nin geleneksel olarak gerçekleştirdiği sünnet şöleni çerçevesinde, yaşları 5 ile 12 arasında değişen 121 çocuk sünnet oldu. Başkan Uysal, bu özel günde çocuklarla bir araya gelerek, onlara okul çantası hediye etti. Uysal, çocukların bu özel günlerinde kendileriyle birlikte olmanın mutluluğunu duyduklarını ifade etti.

Geçmiş olsun dilekleri ve topluluk daveti

Başkan Uysal, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “Tüm çocuklarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıklı ve güzel bir gelecek diliyoruz” dedi. Ayrıca, 28 Ağustos’ta düzenleyeceği şölen için Muratpaşalıları davet etti.

Şölen etkinliği detayları

Sünnet olan çocuklar için bugün saat 19.00’da Yenigün Mahallesi Şehitler Parkı’nda 12’nci Geleneksel Sünnet Şöleni düzenlenecek. Şölende, sanatçı Murat Balaban konser verecek, bunun yanı sıra çocuklar için çeşitli oyunlar ve aktiviteler planlandı.

MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANI ÜMİT UYSAL, BU YIL 12’NCİSİ DÜZENLENECEK GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ...

MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANI ÜMİT UYSAL, BU YIL 12’NCİSİ DÜZENLENECEK GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ KAPSAMINDA SÜNNET OLAN ÇOCUKLARI ZİYARET EDEREK, ÇOCUKLARA VE AİLELERİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ.