Trabzon’un Şalpazarı ilçesine bağlı Doğancı mahallesi sakinleri tarafından Karakısrak Yaylası'nda geleneksel hale getirilen şenlik bu sene 16. defa gerçekleştirildi.
Karakısrak Yaylası'nın eşsiz doğal güzellikleri ve muhteşem manzarası eşliğinde düzenlenen etkinliğe, Şalpazarı ve çevre ilçelerin mahallelerinden çok sayıda vatandaş katıldı. Ağasar yöresinin geleneksel kıyafetlerini giyen kadınlar, etkinliğe renk kattı ve yöresel kültür ile gelenekler bir kez daha en güzel şekilde yaşatıldı.
Şenlik vesilesiyle bir araya gelen yöre halkı, hasret gidererek dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirdi. Etkinlikte, yöresel sanatçıların melodileri eşliğinde horonlar oynandı.

TRABZON'UN ŞALPAZARI İLÇESİNE BAĞLI DOĞANCI MAHALLESİ SAKİNLERİ TARAFINDAN KARAKISRAK YAYLASINDA GELENEKSEL HALE GELEN GETİRİLEN ŞENLİK BU SENE 16. DEFA YAPILDI.
