Sinema tarihinin ikonik yapımlarından biri olan Dirty Dancing, 17 Eylül’de İstanbul’da gerçekleştireceği özel etkinlik ile yeniden kapılarını açıyor. Patrick Swayze ve Jennifer Grey'in unutulmaz performanslarıyla hafızalara kazınan film, müziklerinin canlı orkestra eşliğinde seslendirileceği bir ortamda izleyicilerle buluşacak.
Özel gösterim için geri sayım başladı:
Biletinial'dan yapılan duyuruya göre, etkinlik saat 20.30’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleştirilecek. Sinema, müzik ve dans tutkunlarını bir araya getirecek bu eşsiz deneyim, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.
Film ve müzik bir arada:
Etkinlikte, Dirty Dancing'in özel olarak yenilenmiş görüntü kalitesi ile dev perdede gösterileceği belirtildi. Filmin klasik müziği "Time of My Life" gibi parçalar, canlı orkestra ve solistler tarafından filmle eş zamanlı bir şekilde dinleyicilere sunulacak. İzleyiciler, sinema ve konser deneyimini bir arada yaşarken, filmin büyüsüne kapılacaklar.
Gösterimin ardından düzenlenecek özel parte (encore) kapsamında katılımcılar için çeşitli müzik ve dans etkinlikleri planlanıyor. Bu eşsiz deneyimi kaçırmak istemeyenler için, biletler Türkiye’nin etkinlik platformu Biletinial'da "2 Biletin 1’i Bedava" kampanyası ile satışa sunulmuş durumda.

BAŞROLLERİNİ PATRİCK SWAYZE VE JENNİFER GREY'İN PAYLAŞTIĞI SİNEMA TARİHİNİN BİLİNEN YAPIMLARINDAN "DİRTY DANCİNG" FİLMİ, MÜZİKLERİNİN CANLI ORKESTRA TARAFINDAN SESLENDİRİLECEĞİ ÖZEL BİR KONSEPTLE 17 EYLÜL'DE İSTANBUL'DA SİNEMASEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULACAK.