Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Kültür Sanat Silifke'de 30 Ağustos zafer coşkusu: Onur Akın sahne aldı

Silifke'de 30 Ağustos zafer coşkusu: Onur Akın sahne aldı

Silifke'de, 30 Ağustos Zafer Bayramı için düzenlenen konserde Onur Akın vatandaşlara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu Silifke Anıt Meydanında düzenlediği konserle taçlandırdı. Etkinlikte sahne alan ünlü sanatçı Onur Akın, kalabalık bir izleyici topluluğuna keyifli anlar yaşattı.

Festival Atmosferi

Konser öncesinde DJ Emrah, meydanda eğlenceli bir atmosfer oluşturarak vatandaşları coşturdu. Daha sonra sahneye çıkan Onur Akın, Türk müziğinin sevilen eserlerini Silifkeliler için seslendirdi. Yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Anıt Meydanında toplanarak sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Bayramın Anlamı ve Teşekkürler

Konser sonunda Onur Akın’a çiçek takdim edildi. Sahne öncesi vatandaşların bayramını kutlayan Akın, 30 Ağustos’un Türkiye için taşıdığı öneme vurgu yaptı. Ayrıca, etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür etti. Onur Akın, konser boyunca dostça geçen bu özel günde, birlikte şarkı söylemenin mutluluğunu yaşadı.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI DOLAYISIYLA SİLİFKE ANIT...

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI DOLAYISIYLA SİLİFKE ANIT MEYDANINDA DÜZENLENEN KONSERDE, SANATÇI ONUR AKIN SAHNE ALDI. MEYDANI DOLDURAN VATANDAŞLAR, ŞARKILARA HEP BİRLİKTE EŞLİK EDEREK ZAFER BAYRAMI COŞKUSUNU YAŞADI.