Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bu yıl 36. Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali kapsamında gerçekleştirilecek Tarım, Orman, Hayvancılık ve Gıda Fuarı için hazırlıklar başladı.
Taşköprü Belediyesi tarafından düzenlenmekte olan festivalin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 6 gün sürecek festival, yerel tarımın tanıtımı amacıyla önemli etkinlikler barındıracak. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan başkanlığında, fuar hazırlıkları için bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, ilçede ve il genelinde faaliyet gösteren tarım makinesi ve traktör bayileri ile üreticiler katılım sağladı.
Toplantıda, fuarın Taşköprü’nün tarımsal potansiyelini daha geniş kitlelere tanıtmak, üreticileri yeni teknolojilerle buluşturmak ve ekonomik katkıyı artırmak amacıyla yapılacağı ifade edildi. Taşköprü, Türkiye’nin önde gelen tarım üretim merkezlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Geleneksel üretim yöntemlerinin yanı sıra modern tarım uygulamalarıyla da ön planda yer aldığını vurgulayan Başkan Arslan, “Çiftçilerin daha verimli üretim yapabilmesi için çalışmalarımız devam ediyor,” dedi.

TAŞKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN ARSLAN FUAR İÇİN PAYDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.
