İstanbul
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi La Casa De Papel'in yıldız ismi yeniden İstanbul'da

La Casa De Papel'in yıldız ismi yeniden İstanbul'da

Her defasında İstanbul'a hayranlığını dile getiren İspanyol oyuncu Pedro Alonso, yeniden Türkiye'ye geldi.

Sürekli İstanbul'da ev alacağı konuşulan oyuncu, Murat Boz ve Ozan Doğulu'nun sahne aldığı Volkswagen Arena'da gerçekleşen Papel Fest etkinliğe katıldı. Şirket, etkinlikte aynı zamanda yeni reklam yüzünün ünlü İspanyol oyuncu Pedro Alonso olduğunu da duyurdu.

Papel Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan İbrahim Yıldırım ve Pedro Alonso birlikte kameraların karşısına geçti.


'Mütevazı ve değerli insan'
İki ay önce Murat Boz'la buluşan Alonso, "Sürpriz var" sözlerinin hatırlatılmasına, "İyi arkadaşım Murat'la olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi. İstanbul'la ilgili Alonso, "İstanbul'u çok seviyorum. Kültürünü ve dinemakilerine seviyorum. Kız arkadaşım İstanbul'a taşınmak istiyor. Buraya altıncı gelişim. Her geldiğimde daha çok etkileniyorum. Bu işbirliğiyle daha çok geleceğim" diye konuştu. Alonso için Seyhan İbrahim Yıldırım, "Mütevazı ve değerli insan. Dostluğumuz geçen süreçte pekişti. İş yapmanın ötesinde iyi bir dost kazandık" diye konuştu. 


Müzik ziyafeti 
Ozan Doğulu'nun enerjik ve dinamik DJ performansıyla başlayan etkinlik katılımcılara eğlence dolu anlar yaşattı. Çaldığı hit parçalarla müzikseverleri coşturan Doğulu, geceye heyecan dolu bir başlangıç yaparak sahneyi Murat Boz'a bıraktı. 'Janti', 'Üzüleceksin', 'Geri Dönüş Olsa' ve 'Özledim' başta olmak üzere en sevilen şarkılarını seslendiren Boz, güçlü sesi ve etkileyici sahne performansıyla dinleyicilerini büyüledi. Murat Boz, etkinliğe katılan binlerce müziksevere müzik ziyafeti yaşatırken, sahne enerjisiyle de geceye adeta damgasını vurdu. Boz, "Bayadır bugünü heyecanla bekliyordum. Konser benim için ayrı bir heyecan oluyor" dedi. Zımba detaylı kombin için Boz, "Bu konser için yapıldı. Prova fırsatı bile bulamadım, yurt dışındaydım" diye konuştu. Yurt dışı tatili için Boz, "10-12 gün oradaydım. Dinlendim. Sadece yattım diyebilirim" açıklamasını yaptı.