İstanbul
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Alper Çankaya’dan dikkat çeken Şahin yorumu: “Gerçek hayatta beni bayardı”

Alper Çankaya’dan dikkat çeken Şahin yorumu: “Gerçek hayatta beni bayardı”

Alper Çankaya, Uzak Şehir'deki karakteri Şahin’le ilgili samimi açıklamalarda bulundu: “Onunla gerçek hayatta seviyeli ama mesafeli olurduk.”

MUHABİR: Eylül Baysal
Alper Çankaya’dan dikkat çeken Şahin yorumu: “Gerçek hayatta beni bayardı” 1

Uzak şEHİR Şahin yorumu 

Kanal D’nin fenomen dizisi Uzak Şehir’in karizmatik karakteri Şahin’i canlandıran Alper Çankaya, bir programa konuk olarak karakterine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 

"Şahin'le çok ayrı dünyaların insanlarıyız" diyen oyuncu, "Gerçek hayatta olsaydı aramızda mesafeli ve seviyeli bir ilişki olurdu" ifadeleriyle dikkat çekti.

Şahin İle Ayrı Karakter 

Çankaya, “Şahin’le bir gün geçirme şansım olsa önce bir masaja götürürdüm” diyerek gülümsetti. 

Ardından şöyle devam etti: “Bir kokteyl içirirdim güzel bir manzarada… Şöyle bir rahatlasın, gevşesin. Hayattan keyif alması için onu teşvik ederdim.”

1 / 3
Alper Çankaya’dan dikkat çeken Şahin yorumu: “Gerçek hayatta beni bayardı” 2

Mardin’e Övgü

Set sürecinde en çok etkilendiği şeyin Mardin olduğunu belirten Alper Çankaya, Midyat’ın otantik havası ve halkın sıcaklığından övgüyle bahsetti: "Gitmeden önce güzelliğini biliyordum ama yaşamak bambaşka. İnsanıyla, doğasıyla, tarihiyle bambaşka bir yer."

2 / 3
Alper Çankaya’dan dikkat çeken Şahin yorumu: “Gerçek hayatta beni bayardı” 3

İkinci Sezon Sürprizi

Ayna Yapım imzalı dizinin ikinci sezonu için heyecan dorukta. 

Mardin’in büyüleyici atmosferinde çekilen Uzak Şehir, yeni bölümleriyle yine Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

3 / 3