Son dönemde iş insanı Kani Kudu ile yaşadığı birliktelikle magazin dünyasının odak noktasında olan ünlü oryantal Asena, bu kez çok daha kişisel ve hüzünlü bir paylaşımla takipçilerinin karşısına çıktı. Asena, 2014 yılında vefat eden babaannesine duyduğu bitmek bilmeyen özlemi, paylaştığı duygusal satırlarla dile getirdi.
"Hayatımın Ta Kendisi Oldu"
Henüz üç aylıkken babaannesinin ellerinde büyüyen, onunla anne-kız ilişkisi yaşayan Asena, paylaştığı satırlarda kaybettiği isim için "Sığınacak tek limanımdı" ifadesini kullandı. "Bazı insanlar hayatımıza girmez, hayatımızın ta kendisi olur" diyen sanatçı, babaannesinin kendisi için sadece bir aile büyüğü olmadığını; okutulan, korunan ve tüm sevgisiyle sarmalanan bir yaşam kaynağı olduğunu belirtti.
"Özlemle Yaşamayı Öğreniyormuş"
Yıllar geçse de acısının tazeliğini koruduğunu vurgulayan Asena, zamanın yaraları iyileştirdiği inancını yıkan şu sarsıcı cümleleri kurdu: "Kaybının üzerinden yıllar geçti ama insan gerçekten sevdiğini kaybedince zaman bazı şeyleri iyileştirmiyormuş. Sadece özlemle yaşamayı öğreniyormuş."
"Ömrümden Sonra Bile Seveceğim"
Paylaşımını, babaannesine duyduğu sonsuz bağlılığı ifade ederek noktalayan Asena, "Ben seni dün sevmedim ki bugün unutayım… Ben seni ömrüm oldukça, hatta ömrümden sonra bile seveceğim. Nereye gidersem gideyim, ben hâlâ senin büyüttüğün o çocuğum" ifadeleriyle takipçilerini hüzünlendirdi. Sanatçının bu derin ve içten paylaşımı, sosyal medyada kısa sürede geniş bir etkileşim topladı.