İstanbul
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Çakallarla Dans 7'de Bomba Detaylar! Şevket Çoruh'un "10. film geliyor" İtirafı

Çakallarla Dans 7'de Bomba Detaylar! Şevket Çoruh'un "10. film geliyor" İtirafı

Türk sinemasının en uzun soluklu ve gişe rekorları kıran serilerinden biri olan Çakallarla Dans, 6 Aralık’ta yediinci filmiyle yeniden sinemaseverlerle buluşuyor. Murat Şeker’in yönettiği ve SugarWorkz-TAFF Pictures imzalı olan Çakallarla Dans 7, başrollerinde Şevket Çoruh, Murat Akkoyunlu ve Toygan Avanoğlu’nu barındırırken, sinemaseverlere yine kahkaha dolu anlar yaşatacak.

Türk sinemasının en uzun soluklu ve gişe rekorları kıran serilerinden biri olan Çakallarla Dans, 6 Aralık’ta yediinci filmiyle yeniden sinemaseverlerle buluşuyor. Murat Şeker’in yönettiği ve SugarWorkz-TAFF Pictures imzalı olan Çakallarla Dans 7, başrollerinde Şevket Çoruh, Murat Akkoyunlu ve Toygan Avanoğlu’nu barındırırken, sinemaseverlere yine kahkaha dolu anlar yaşatacak.

Şevket Çoruh ve Toygan Avanoğlu’ndan Film Hakkında Yorumlar

Filmin başrol oyuncularından Şevket Çoruh, Çakallarla Dans 7 hakkında yaptığı açıklamada, serinin her yeni filminde "artık bu kadar olur" dediğini fakat yine de serinin 10. filmi için kapıları açık bırakacaklarını belirtti: "Bizim kısa tarihimizde bir ilk. 2010'dan bugüne 7 film biz her filmden sonra ya herhalde üçü çekmeyiz, 4'ü yok canım çekilmez, 5, 6 derken 7'ye geldik. 10 olmaması için bir gerekçe yok." Çoruh’un açıklamaları, seriye olan bağlılıklarını ve keyifli projede yer almanın nasıl bir tutku haline geldiğini gösteriyor.

Toygan Avanoğlu, 7. filmde yer almanın hem maddi hem de manevi açıdan kendisi için değerli olduğunu dile getirdi. Avanoğlu, önceki filmleri izleyip, "İlk 6'yı..." diyerek eklediği eğlenceli cümlesiyle herkesi güldürdü: "8-9-10-15 gitsin, benim hem maddi hem manevi kaybım var. Ben 7'de dahil oldum!"

Yeni Hikaye: Kadın Odaklı Bir Tema

Murat Akkoyunlu, Çakallarla Dans 7’de biraz daha farklı bir tema olduğundan söz etti. "Bu filmde biraz kadın hikayesi fazla. Didem'in, Rojda'nın ve Ege'nin üçlü çerçevesinde başka bir hikaye daha var sürprizli" diyen Akkoyunlu, izleyicilere oldukça eğlenceli bir deneyim sunacaklarını belirtti.

Toygan Avanoğlu’nun Filmdeki Yeri

Şevket Çoruh, Toygan Avanoğlu'nun filmdeki varlığını da çok önemli buluyor. "Toygan'ın karakteri ve doğallığıyla çok samimi ve gerçek oldu. Büyük renk kattı" şeklinde bir değerlendirmede bulunan Çoruh, Avanoğlu'nun katılımının filme önemli bir katkı sağladığını vurguladı.