İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Can Yaman sessizliğe gömüldü

Can Yaman sessizliğe gömüldü

Son dönemin en çok konuşulan oyuncusu Can Yaman, yaptığı açıklamaların ardından gördüğü tepkiyle birlikte susma kararı aldı. Havalimanında basın mensuplarının görüntülediği Yaman, soruları yanıtsız bıraktı.

Libido açıklaması nedeniyle eleştiri oklarına hedef olan Can Yaman sessizliğe büründü. Önceki gün Budapeşte’ye giden ünlü oyuncu, havalimanında fotoğraflarını çeken muhabirlerin sorularını yanıtlamadı. Son dönemde yaptığı açıklamalar nedeniyle gündemden düşmeyen Can Yaman, yeni dizisinin yapımcısı Faruk Turgut’un talimatıyla bir süre gözlerden uzak olmak amacıyla Brezilya’ya gitmişti. Ailesini görmek için Türkiye’ye dönen ünlü oyuncu, önceki gün İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi.

5 Ocak'ta asker
Bu kez Budapeşte’ye giden Can Yaman, fotoğraflarını çeken muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraktı. Oyuncu, kısa sürecek tatilinin ardından vatani görevini yerine getirecek. Yaman, 5 Ocak’ta birliğine teslim olacak.