Kıbrıs’ta aynı sahneyi paylaştılar
Jennifer Lopez’in Yenikapı’daki konserinde açılış performansıyla büyük beğeni toplayan Faruk Sabancı, bu kez Kıbrıs Chamada Club’ta dünyaca ünlü DJ Tiésto ile aynı sahnede yer aldı. İkilinin kulis sohbeti ise müzikseverler arasında kısa sürede gündem oldu.
Tiésto’dan set listesi sorusu
Konser arası kuliste bir araya gelen Tiésto, Sabancı’ya izleyici kitlesi hakkında görüşlerini sordu. “Bu akşamki kalabalık hakkında ne düşünüyorsun? Sence eski parçalar mı, yeni parçalar mı, yoksa karışık bir set mi istiyorlar?” diye soran ünlü DJ, aldığı yanıtla set listesine yön verdi.
Sabancı’dan seyirci analizi
Faruk Sabancı, izleyicinin daha çok vokal ağırlıklı, hit parçalarla coştuğunu belirterek, “Çok underground bir kitle değil, groove odaklı parçalardan ziyade eşlik edebilecekleri büyük hit’leri seviyorlar” dedi. Tiésto ise bu yorum üzerine “Bunu bilmek iyi oldu, hadi yapalım” diyerek sahneye çıktı.