Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Gökdeniz Karadeniz, eşi Serra Karadeniz ve çocukları Toprak ile Demir Karadeniz’le birlikte geçtiğimiz gün Vadistanbul’da objektiflere yansıdı. Ailece keyifli vakit geçiren Karadeniz ailesi, Magic World adlı eğlence merkezinde gün boyu eğlencenin tadını çıkardı.
Eski milli futbolcu, çocuklarının spora olan ilgisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Gökdeniz Karadeniz, “Toprak da Demir de futbola çok ilgili. Şu anda alt liglerde oynuyorlar. İkisi de bu işi çok seviyor. Benim hayalim, beni geçmeleri. Onlardan daha iyi futbolcu olmalarını isterim” diyerek hem duygularını hem de beklentisini paylaştı.
Ailesiyle sade ve samimi bir gün geçiren Karadeniz, çocuklarının futbola olan ilgisinden dolayı gururlu olduğunu belirtti. Spora olan bağlılıklarıyla dikkat çeken Toprak ve Demir Karadeniz, babalarının izinden gitmeye kararlı görünüyor.