İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Gökhan Özoğuz'dan mesajını haber yapan A Haber'e tepki: Şikayet edeceğim

Gökhan Özoğuz'dan mesajını haber yapan A Haber'e tepki: Şikayet edeceğim

Ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz aktif olarak kullandığı Twitter hesabından yazdığı Kaz Dağları ile ilgili mesaj sonrası A Haber'in kendisi hakkında çarpıtılmış haber yapılmasına tepki göstererek şikayetçi olacağını açıkladı.

Sosyal medyadaki açıklamalarıyla gündem oluşturan başarılı şarkıcı Gökhan Özoğuz yine hedefe oturtuldu. Kaz Dağları'ndaki ağaçların kesilip altın aranmasına tepki gösteren Özoğuz; “Daha da çok yapın! Bunlar iyi günler. Ülkenin tüm ormanlık alanları çöle dönene kadar altın aratın! Yahu nedir bu ara ormanlardan istedikleri? PKK orman yakar, diğeri altın arar. Hiçbir farkları yok! Doğamız yok oluyor. Olan yine orada Yaşayan Halka oluyor. Yazık!” dedi.

Bunun üzerine bir paylaşımda bulunan A Haber, Özoğuz'un bu mesajını 'PKK ile devleti aynı kefeye koydu" şeklinde haberleştirdi ve okuyucularına sundu. Haberi gören başarılı solist, A Haber'e tepkisini dile getiren bir mesaj paylaştı.

Attığı tweette Gökhan Özoğuz; “Ülke ile alakalı bir şeylere hassasiyet göstermek ne kadar zor artık. Organize bir ekip Saçma işine geldiği gibi çarpıtıp amacından şaşırtıyor, ondan sonra ne hassasiyet gösterdiğin konu kalıyor ne bir şey. Bir de olmadığın bir kişi ilan ediyorlar. Hadi ordan! Bu nasıl bir dönem yahu! Kale bile alınmaz da işte. Bunlar devletimizle milletimizle aramızdaki muhabbeti nereden bilecekler! Yaptıkları yalan haberlerle ne bizim vatanımıza olan sadakatimizi, ne de sevgimizi kirletebilirler. İçlerinde gerçekten inançlı birileri varsa, yalanın günah olduğunu hatırlatsın! A Haber’i bu haberinden dolayı şikayet edeceğim ama nasıl, bilen var mı?” ifadelerini kullandı.


gökhan özoğuz twitter