İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Gonca Cilasun’dan ‘Sadakat Albora’ itirafı: “Kötü değil, şefkate muhtaç”

Gonca Cilasun’dan ‘Sadakat Albora’ itirafı: “Kötü değil, şefkate muhtaç”

Uzak Şehir’in sert mizaçlı hanımağası Sadakat Albora’yı canlandıran Gonca Cilasun, karakteriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MUHABİR: Sibel Çınar
Gonca Cilasun’dan ‘Sadakat Albora’ itirafı: “Kötü değil, şefkate muhtaç” 1

Ekranın En Sert Kadını

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Uzak Şehir, güçlü hikayesi kadar karakterleriyle de büyük ilgi görüyor. Dizinin en unutulmaz figürlerinden biri ise şüphesiz Sadakat Albora. 

Onu hayat veren isim ise usta oyuncu Gonca Cilasun. Despot, sözünü sakınmayan, gerektiğinde silahını çekmekten geri durmayan bu hanımağa, izleyicinin hem korktuğu hem de hayran olduğu bir karaktere dönüştü.

1 / 3
Gonca Cilasun’dan ‘Sadakat Albora’ itirafı: “Kötü değil, şefkate muhtaç” 2

Sadakat’in Görünmeyen Yüzü

Cilasun, canlandırdığı karakterin göründüğü kadar ‘kötü’ olmadığının altını çizdi. “Sadakat kötü biri değil. Aslında sarılmak isteyen, şefkate ihtiyaç duyan biri” diyen oyuncu, bu sert kabuğun altında derin yaralar barındıran bir kadın olduğunu ifade etti.

2 / 3
Gonca Cilasun’dan ‘Sadakat Albora’ itirafı: “Kötü değil, şefkate muhtaç” 3

Trajik Bir Geçmiş

Sadakat Albora’nın hikayesinin merkezinde büyük bir ihanet var. Cilasun, karakterinin geçmişini şöyle anlattı: “Bu kadın, hayatında sadece bir kez gönlünü açmış, bir kez gülümsemiş. O adam da hamileyken onu uçurumdan atmış. Böyle bir kadın nasıl gülmeye devam edebilir? Bu yüzden gülümsemesi bile sınırlı, dili keskin, bedeni sert.”

3 / 3