Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin yeni sevgilisi China Suarez, İstanbul’daki yaşamına hızlı adapte oldu. Daha önce tarihi mekanlardaki pozlarıyla dikkat çeken güzel oyuncu, bu kez bambaşka bir kareyle gündeme geldi.
33 yaşındaki Arjantinli model ve oyuncu, menemen yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerine sürpriz yaptı. Mutfaktaki samimi halleriyle poz veren Suarez'in doğal tarzı büyük beğeni topladı. Paylaşıma hayranlarından dakikalar içinde binlerce yorum ve beğeni geldi.
Uzun süredir Wanda Nara ile çalkantılı bir ilişki yaşayan Mauro Icardi, ayrılık sonrası China Suarez ile aşkını sosyal medyada ilan etmişti. Çiftin İstanbul'daki yaşantısı, Arjantin basınında da sık sık gündem oluyor.
Suarez’in mutfağa girip Türk usulü menemen yapması, "Türkiye’ye iyice ısındı" yorumlarına neden olurken, bazı takipçiler ise “Yeni gelin gibi her şeye adapte oldu” diyerek esprili yorumlarda bulundu.
China Suarez’in mutfakta çektiği bu renkli kareler, sosyal medya platformlarında kısa sürede trendler arasına girdi.