Türk televizyon tarihinin en iddialı yapımlarından biri olmaya aday olan "Operasyon Alesta" için geri sayım başladı. Milli Savunma Bakanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın tam desteğini arkasına alan proje, ilk startı Türkiye’nin yerli ve milli gururu TCG İstanbul gemisinde verdi. Dizinin okuma provası, alışılmışın dışına çıkarak dev savaş gemisinde gerçekleştirilirken, set ekibi ve oyuncuların heyecanı objektiflere yansıdı.
YILLAR SÜREN SESSİZLİK AFRİKALI ZEYNEP İLE BOZULUYOR
Fenomen dizi Arka Sokaklar’dan sonra oyunculuğa ara veren ve kendisini tamamen insani yardım çalışmalarına adayan Gamze Özçelik, setlere dönme kararıyla herkesi şaşırttı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu dönüşte Özçelik, karakter seçimiyle de gönülleri fethetti. Başarılı oyuncu, dizide Afrika’da görev yapan idealist Türk mühendisi Zeynep karakterine hayat verecek.
YILDIZLAR GEÇİDİ: KADRODA KİMLER VAR?
tabii platformunda izleyiciyle buluşacak olan, Üs Yapım imzalı dizinin mutfağında da usta isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un oturduğu, senaryosunu ise Onur Böber’in kaleme aldığı projenin kadrosu adeta şampiyonlar ligi gibi. Gamze Özçelik’e başrollerde; Cem Bender, Onur Seyit Yaran, Fırat Çelik, Aslıhan Güner ve Ersin Arıcı gibi güçlü isimler eşlik ediyor.