Türk pop müziğinin parlayan yıldızlarından Edis, önceki akşam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde müzikseverlerle buluştu. Lüksü ve konforu ile bilinen Chamada Prestige Hotel’de sahne alan Edis, eşsiz performansı ve enerjisiyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
Konser öncesi kuliste basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başarılı sanatçı, ilk kez Kıbrıs’ta sahne alacak olmanın heyecanını paylaştı. "Kıbrıs sahnesi benim için çok özel, ilk defa buradayım ve çok heyecanlıyım" diyen Edis, yaz dönemine özel albüm hazırlıklarının da hız kesmeden sürdüğünü belirtti.
Yeni albümünde yaza damga vuracak eserler olduğunu ifade eden Edis, "Albümde birkaç şarkı yaz kokulu, onları önceden dinleyiciyle buluşturmak istiyorum. Ama bir tanesi var ki, dinleyen herkes çok mutlu olacak" sözleriyle hayranlarını heyecanlandırdı.
Kostümüyle de sahnede göz kamaştıran Edis, tarzıyla dikkatleri üzerine çekerken, modaya olan ilgisinin uzun yıllara dayandığını vurguladı. Ünlü modacı Erkan Altunay ile birlikte özel bir koleksiyon hazırlayan sanatçı, "Dünyaca ünlü bir markayla işbirliği yaptık. O markanın ilk Türk iş birliği olmam ve marka yüzü olarak seçilmem gerçekten gurur verici" dedi.
Edis’in sahnesi kadar vizyoner moda hamlesi de takdir topladı.